Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve vrouw

Nettyvuur (62)

Wanhopig op zoek naar een harde beurt De mannen zijn op. Klinkt een beetje raar dit realiseer ik me nu. In mijn directe omgeving dan. Ik ken genoeg mannen hoor. 70 precent daarvan zie ik niet zitten en de rest verwacht meer dan sex alleen en daar ben ik nu net niet naar op zoek. Ja, ééntje zie ik wèl zitten, maar die ziet weer niets in mij. Dus, ja, misschien ben ik wel een beetje wanhopig op zoek hier naar plezier en vertier.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nettyvuur
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: Hoornaar
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lieve vrouw Nettyvuur van 62 uit Hoornaar, Zuid-Holland
Arcada (37)
★★★★☆
Hou je van kale kutjes? Zin om mijn kale kutje te likken of ... na een avondje stappen? Ik doe wat leuks aan maar laat mijn slipje/string thuis en de rest is aan jou. Als je af en toe wilt voelen of ik al nat ben, zoek maar een rustig plekje op en ik doe mijn benen wijd voor je. Heb jij ook wat lekkers voor mij?
Afspraakje met wulpse dame
Blond3-Bell4 (30)
★★★★☆
Seks is het enige waar ik aan denk, maken we er werk van? Goede seks is altijd lekker en ik ben er klaar voor om daar van te kunnen genieten. Echt fijn met elkaar bezig en alles doen wat we lekker vinden. Kan ik je er voor verleiden?
Afspraakje met single dame
dionnekera (33)
★★★★★
Lieve en gezellige Jij bent een lieve en spontane, vriendelijke en vrijgezelle man die wel weer toe is aan een nieuw avontuur, en als dat met mij zou kunnen zijn, zou ik dat geweldig vinden. Goedgekleed en iemand die wel kan genieten van een heerlijk avondje uit met een hapje en een drankje erbij, het gezellig vind om er eens samen op uit te trekken en wie weet waar het op uit loopt toch?
Dating met eenzame dame
Pluisje1305 (31)
★★★★★
Jouw pik en een buttplug, lijkt me heerlijk samen. Heb een butt-plug gekocht en nu wil ik eens lekker geneukt worden terwijl die grote joekel in mijn sterretje zit. Lijkt je dat geil, dat je die voelt zitten als je je paal in me stoot?
Daten met wulpse dame
Loverdropper (32)
★★★★☆
Ik zoek een geile vent. Ik ga het heel simpel houden ik ben hier zoekende naar een geile vent die mij zo nu en dan eens een lekkere beurt komt geven. Ik ben pas gescheiden en ben jarenlang veel tekort gekomen op seksgebied, en die schade wil ik dubbel en dwars gaan inhalen.
Afspreken met single dame
m0nalies (39)
★★★★☆
Geile seks is alles, laat jij het me ervaren? Mijn borsten zijn niet groot maar wel erg lekker, dat is zeker. Ik hou ervan om ze te laten verwennen. Maar vind het ook super geil dat jij ze eens goed onder spuit en me laat verwennen. Spuit jij je zaad over mij heen?
Daten met lieve dame
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates