Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

Brosje (34)

Praten doen wij erna wel! Geen woorden maar daden, praten doen we wel na de daad haha grote mond maar ondertussen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Brosje
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Ede
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Brommer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lieve dame Brosje van 34 uit Ede, Gelderland
Daiseytijger (33)
★★★★☆
Mag ik bij jou lekker stout zijn? Oh ja hoor, braafjes ben ik wel. Maar dat is dan buiten de slaapkamer gerekend!! Want daar kan ik wel stout zijn. Heel erg stout! Wil je weten hoe stout?? Kom maar op dan.
Daten met geile dame
Coridame (37)
★★★★★
Zin in een ruige nacht met mij? Zin in een ruige nacht met mij? of wel 2 of 3? Ik ook wel hoor, stel je maar even voor aan mij , en je geile wensen, dan laat ik je wel weten of ik met je op een geile afspraak wil gaan.
Vrijen met rijpe dame
Lovececile (39)
★★★★★
Nodig jij mij uit? Ik was laatst uitgenodigd voor een feestje bij goede vrienden en kwam daar een leuke vrijgezelle man tegen, dacht ik. Het was overduidelijk dat we elkaar aantrekkelijk vonden. Mooie sprekende ogen echt het type man waar ik verliefd op kan worden. We hebben ons enge tijd teruggetrokken en heerlijk van elkaar genoten. Hoor ik de volgende dag dat hij getrouwd is. Wat een teleurstelling, dat nooit meer! Ik hoop dat dit mij geen tweede keer gebeurd, dat is echt niet leuk. Ben jij een man die direct aangeeft dat je al een relatie hebt? Kortom eerlijk en oprecht? Ik wil heerlijk gaan genieten met een man die mij past en lekker in het leven staat. Kun je makkelijk tijd vrijmaken om regelmatig iets te ondernemen en elkaar beter te leren kennen?
Daten met mooie dame
Sandraleuk (38)
★★★★★
Door jou wil ik op zijn hondjes genomen worden. Op zijn hondjes vind ik een geil standje en ik wil mijn kontje voor jou omhoog wippen. Ik ben bloedgeil en wil neuken. Mijn kutje wil druipen en mijn mond wil pijpen. De snelle wip die laat ik voorbij gaan. Neuken is voor mij uren met elkaar bezig zijn en dat wil jij ook.
Dating met mooie dame
PffEllen (36)
★★★★★
Een beetje fantaseren en een beetje improviseren Jij weet vast wel heel erge geile dingen die je met mij zou willen doen toch? Ik laat me graag verrassen op die manier, dus een beetje fantasie en improvisatietalent moet je wel bezitten. Jij bespeelt mij ook graag met mijn grote assortiment aan speeltjes, mijn kutje is dan helemaal de jouwe! Uiterlijk en leeftijd? Daar let ik niet op. Ik heb maar 1 eis: Als ik de eerste keer ben klaargekomen wil ik wel dat je mijn kutje helemaal schoon en uitlikt! Dus. Ben je niet geschrokken van mijn eis? Dan wil ik snel een bericht van jou ontvangen!
Afspreken met sexy dame
Sesona (32)
★★★★★
Just sex! Hee jij daar. Ik zoek een neuk maatje, een man waar ik heerlijk mee kan genieten zonder te veel ingewikkeld gedoe. Mijn leven was al complex genoeg, en een relatie ben ik niet klaar voor, maar lekkere seks, ik hunker er naar! Kan jij mij dat bieden?
Neuken met mooie dame
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates