Gratis Aanmelden

Dating met rijpe vrouw

RosaL23 (67)

Ik ben opzoek naar een vriend voor de seks. Mijn harige kutje is opzoek naar een willige lul. Een man die houd van mijn kutje te beffen en te strelen. Daarna goede seks hebben om na de tijd nog samen een warme douche te nemen en dan samen nog wat te drinken. Wat ik verlang van een man is respect en veel seks genot. Voor mij is dat het belangrijkste.

Maak contact met haar
  1. Naam: RosaL23
  2. Leeftijd: 67 Jaar
  3. Woonplaats: Bears
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met rijpe vrouw RosaL23 van 67 uit Bears, Friesland
BrunetteBrenda (37)
★★★★★
Had ik het bij het rechte eind, durf je het aan? Ben jij net als ik een zonnekind, gek op in je blootje door het huis banjeren, schijt hebben aan alles en iedereen? Dan ben je ook klaar om samen met mij een geile sexparty te gaan houden, alles mag en alles kan. Ik ben benieuwd of dat ik je juist ingeschat heb.
Dating met mooie dame
remmerseef (36)
★★★★★
Ik zoek mijn droom man al jaren Ik zoek mijn droom man al jaren. Ik hoop mijn droom man hier te gaan vinden. Ben jij trouw, eerlijk en heb je een goed gevoel voor humor dan hoop ik zo iets van je te horen.
Daten met wulpse dame
Nancke (39)
★★★★☆
Gaan we elkaar die aandacht geven tijdens eenzame avonden? Een leuke man leren kennen om die eenzame avondjes weg mee te vagen. Ik ben er klaar mee. Ben jij de man die bij me komt?
Neuken met lieve dame
Iamchantal (36)
★★★★☆
Tijd voor een feestje. He eindelijk is alles geregeld, de scheiding is rond en ik hem eindelijk mijn eigen plekje en er zit gewoon een bad in mijn nieuwe huis. Dus ik heb twee dingen om te vieren, dat ik weer vrijgezel ben en mijn nieuwe bad moet ingewijd worden. Wie gaat deze taak op zich nemen. O ja ik zie er wel braaf uit maar ik ben heel erg stout!!
Sex met wulpse dame
SexyVoorJou (38)
★★★★☆
Heerlijke sex met nylon kousen aan.. Spannende lingerie nylon kousen met een erg sexy jarretel gordel, ik zou dit eens dit willen aanhouden tijdens een heerlijke sex sessie..Houd jij hier ook van hoe het nylon zo heerlijk aanvoelt en glijd? wil je dan contact opnemen?
Vrijen met geile dame
Naome1980 (38)
★★★★☆
Wordt jij mijn liefde? Ben jij die goed verzorgde man? Voel jij hier iets voor, dan hoop ik dat je reageert en wie weet is dit het begin van iets moois voor ons samen.
Vrijen met lekkere dame
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates