Gratis Aanmelden

Sex met lieve dame

Lifdesanna (44)

Onderdanig, dominant en gelijkwaardig. Een domiante man die ook onderdanig kan zijn. Zelf vind ik het een genot wanneer jij mij zegt wat te doen en hoe, maar kan er ook enorm van genieten om jou opdrachten te geven. En af en toe als gelijkwaardigen seks te hebben is ook wel heel fijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lifdesanna
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Winschoten
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Sex met lieve dame Lifdesanna van 44 uit Winschoten, Groningen
Charlottelove (39)
★★★★☆
Misschien zelf ook nog wat fantasieën? Ben jij die man, waar ik mijn armen en benen omheen kan slaan en niet veel taboes heeft ? Misschien zelf ook nog wat fantasieën heeft, en weet wat hij in het leven wilt. Ik ben niet op zoek naar een relatie, tenzij het een sexrelatie is
Dating met geile dame
Andr3a (30)
★★★★☆
Vriendelijke personen van het andere geslacht natuurlijk. Ik zal erg geïnteresseerd zijn als je tegen mij kunt zeggen dat je eerlijk, fatsoenlijk en vriendelijk bent.
Dating met lieve dame
IkBenCar (31)
★★★★☆
Ik heb het weer ééns nodig hoor! HELP! Ik heb het weer ééns nodig hoor! Wil jij net als mij genieten van een goede pot seks? Mijn kutje heeft al lange tijd geen pik meer gevoeld. :( Ik hoop dus dat je me snel een berichtje stuurt. Wel zou ik graag het contact rustig opbouwen zodat we een beetje vertrouwd met elkaar raken voor we meteen het bed in duiken. Die schade halen we wel dubbel en dwars in als het zover is! Reken daar maar op!
Daten met wulpse dame
Arijana8 (37)
★★★★☆
Ik wil als jij mij gaat neuken ook anaal door jou genomen wo Getrouwd ben ik en ik heb een open en vrij huwelijk. Wij laten elkaar vrij om ook met anderen te neuken. Dat geeft ons seksleven ook een boost. Ik wil weer neuken met een lekkere geile vent en dit keer wil ik ook anaal genomen worden. Dat vind ik zalig en je snapt dat ik een vent zoek die van anaal houdt.
Naaien met mooie dame
Shonda (34)
★★★★★
Laat mij in jouw geile fantasie Ben hier puur voor de sex. Ik ben het standaard op en neer een beetje zat. Zou graag wat nieuws willen ervaren, en dan met iemand met ervaring en grote fantasie. ik hou van gebeft te worden, scheer mezelf hel goed en ben altijd hygienisch. zou graag meerdere nieuwe standjes ervaren
Afspreken met lekkere dame
Nic3_Gloria (37)
★★★★☆
Vrijgezellige dame zoekt Bourgondische mede-genieter. Ben ik iets voor jou denk je? Ben je Bourgondisch ingesteld en kan jij van lekker eten en drinken genieten? Ben ik aantrekkelijk genoeg voor jou? Ben jij geen beter-weter maar heb je wel een eigen standvastige mening en sta je met beide benen stevig in de maatschappij? Dan lijkt het me helemaal niet verkeerd dat wij eens samen met elkaar gaan praten. Ik hoop van harte dat je mijn advies opvolgt en dat ik snel een berichtje van je mag ontvangen!
Afspraakje met mooie dame
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates