Gratis Aanmelden

Vrijen met geile oma

Loezzie2017 (52)

Een rustige man. Ik ben een echte huismus, de tijd van lange dagen eropuit gaan zijn wat minder geworden nu ik wat ouder ben, het gaat allemaal niet meer zo soepel als vroeger haha. Maar dat betekend niet dat het bij mij niet gezellig is integendeel, mijn huisje is mijn oase van rust. Ik zoek eigenlijk een man die ook van rust kan genieten en dit met mij wilt delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Loezzie2017
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Noordwolde
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met geile oma Loezzie2017 van 52 uit Noordwolde, Groningen
gurlie (31)
★★★★☆
Op zoek naar wat geile afleiding Hoi hoi Het lijkt zo leuk om heel de dag niets te doen, lekker alle tijd voor jezelf. Nu zit ik al 3 maandjes thuis en ik kan je vertellen dat het me aardig gaat vervelen. Al mijn vriendinnen studeren of werken en om nou heel de dag in de sportschool te hangen. Uitgeslapen ben ik al een tijdje en mijn huis is ook meer dan schoon. Tja dan ga je uit verveling afleiding zoeken.
Neuken met lekkere dame
Janice81 (36)
★★★★★
Gescheiden vrouw zoekt knuffelbeer voor seksrelatie Ben jij die leuke lange man die een ongedwongen seksrelatie wel ziet zitten? Ik val echt op knuffelberen met een lekkere dikke buik en een bos schaamhaar om doorheen te woelen.
Vrijen met wulpse dame
Hileena (35)
★★★★☆
Een geile, knappe man. Hou jij van een beetje kinky, een vrouw met een lekker lijf, die er zeker wel wat voor wilt doen om het een man zo fijn mogelijk te maken. Ik ben een ster in het verwennen van mannen, en hou er dan ook van als mannen zich helemaal aan mij over willen geven.
Dating met geile dame
delicious-Al4na (38)
★★★★☆
Passen wij misschien bij elkaar? Ik vind het fijn om weg te gaan, zomaar verrast te worden, al is het een simpele strandwandeling.... aan de andere kant hou ik ook van een rustig avondje thuis samen...
Afspraakje met geile dame
Aysen (31)
★★★★★
Durf jij het geil en spannend met mij te maken? Een man die mij echt kan laten genieten, echt het gevoel kan geven dat ik seks heb gehad en vooral niet van vluggertjes houden en aan jezelf denken. Lekker de tijd voor mij nemen, verschillende geile dingen bij elkaar uitproberen en de spanning op voeren dus vooral niet preuts zijn.
Dating met mooie dame
NatteenStrak (36)
★★★★☆
In goede vorm? kijk je hier dan even? Ik zoek altijd een hotel of iets waar ik ook gelijk kan overnachten omdat als ik sex heb meestal helemaal uitgeput ben. Wil ik zo moe worden moet ik natuurlijk wel een vent hebben die dat vol kan houden. Is je lul goed gevuld met heerlijk zaad? en heb je uithoudings-vermogen? Dan kunnen wij wel wat met elkaar denk ik.
Naaien met single dame
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates