Gratis Aanmelden

Afspraakje met hete dame

Donnnna (31)

Kan jij dit weekend? Hoiii, op zoek naar een lekkere geile gast voor in het weekend! Ik weet niet of ik dat al voor het aankomend weekend kan fixen maar dan voor het weekend daarop en alle andere die nog volgen ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: Donnnna
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Rutten
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met hete dame Donnnna van 31 uit Rutten, Flevoland
SasHiero (33)
★★★★★
Durf jij het aan om mijn sexbeest voor het leven te gaan wor Ik zoek dus een man voor het leven en ik ben dol op sex, je moet dus een echt sexbeest zijn en mijn nieuwe stabiele factor in het leven worden.
Afspreken met mooie dame
Lekkerleventje (39)
★★★★☆
Geile en dominante man die mij een lesje kan leren? Jij bent een man die zomaar zorgeloos wil neuken, buiten de deur? Je bent gebonden en je snakt naar de aandacht van een geile slet als ik? Je bent dominant en je laat mij maar al te graag merken wat je liefst met sletjes van mijn kaliber doet?
Naaien met lieve dame
Looraiine (38)
★★★★☆
Leuk, lief, vrolijk en spontaan, daar ga ik voor! Het is mijn werk om precies de juiste persoon voor de juiste functie aan te nemen, maar in mijn priveleven heb ik daar wat meer moeite mee haha.Ik zet in op leuk, lief, vrolijk en spontaan. Zo'n man moet ik toch kunnen vinden?
Dating met eenzame dame
CYNTT (31)
★★★★☆
Betrouwbare Je bent serieus en hebt een open geest. Je hebt een beetje charisma en je bent bereid om je te settelen met de vrouw van je droment. Je hebt vertrouwen en je houdt van mensen en dieren. Als ik je type ben en je wilt me beter leren kennen, neem dan contact met me op. Ik wacht......
Afspraakje met rijpe dame
Liesaaaaa (31)
★★★★☆
Zullen wij elkaar een beetje plagen? Hou jij er ook wel van om elkaar een beetje te pesten? En zou jij een vrouw weleens willen plezieren met tepel klemmen? Dan moeten we echt met elkaar in contact komen..
Sex met mooie dame
lente11 (39)
★★★★☆
Evenbeeld gezocht Ze zeggen vaak dat opposites attracks, maar ik zoek eigenlijk mijn evenbeeld: lief, vrolijk, gezellig, ondeugend en heel erg knuffelig. Is zo een man hier te vinden denk je? Dan laat ik je niet meer los.
Dating met eenzame dame
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates