Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

AlyysSsa (29)

Eerlijke en aardige man die er altijd voor mij is Oneerlijkheid is zo'n grote afknapper. Niemand wil omgaan met een man die voortdurend liegt over zijn gevoelens, woonplaats, vrienden of andere belangrijke zaken. En, ja, dat omvat ook kleine leugens, want als hij liegt over het leuk vinden van je outfit,weet je niet of hij ook over andere dingen liegt.

Maak contact met haar
  1. Naam: AlyysSsa
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Neer
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame AlyysSsa van 29 uit Neer, Limburg
NatasjaNude (31)
★★★★☆
Een man die op zoek is naar een 'one night stand' Een man die op zoek is naar een hete ' one night stand' . Je bent onderhoudend en charmant gezelschap. je vindt het fijn om een wijntje te drinken om in de stemming te komen.
Afspreken met lieve dame
Feelll (32)
★★★★★
Gezocht: Plaatsvervanger voor deze lollipop! Lollies likken is leuk en lekker, maar het liefst lik ik aan jouw ballen en aan je lul. Heb jij een sappige lul voor me om aan te likken? Dan mag je me zo snel mogelijk een bericht sturen. Ik ben benieuwd wat voor reactie's ik ga krijgen!
Vrijen met single dame
Kenslie (35)
★★★★★
We gaan niet elke dag op pad Ik ben op zoek naar een eerlijke en discrete vriend. Een vriend die ik mijn ups en downs en wat persoonlijke dingen kan zeggen. Een vriend zonder verplichtingen.
Neuken met hete dame
MarieJeanette (37)
★★★★☆
Wie temt het beest in mij? Wie is er geil en geeft mij een beurt? Ben jij de man die ik zoek, en de klus kan klaren? Pas op! ik kan wild zijn!!
Afspraakje met rijpe dame
Hope_Kiss_ (31)
★★★★★
Seks is mijn passie Grote piemel die veel zaad spuit. Dat zoek ik, geen half werk maar goede seks. Ik zoek een man die weet hoe hij een vrouw moet laten klaar komen. Wie weet ook wel laat squirten? Dat is mij nog nooit gelukt maar het lijkt mij ontzettend geil. Stop jij hem zowel in mijn kutje als kontje? En mag ik mijn vinger ook in jouw kont stoppen tijdens het pijpen? Ik beloof jou er zal een wereld voor jou open gaan.
Daten met hete dame
Sampaa (32)
★★★★★
Sportieve leuke man gezocht Het liefste zoek ik iemand die ook enige ervaringen achter de rug heeft omdat het begrip dan veel makkelijker is. Natuurlijk sta ik open voor elk type man dus ik ben benieuwd wat voor type jij bent.
Sex met sexy dame
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates