Gratis Aanmelden

Afspraakje met lekkere dame

Festivalganger (38)

Ik zoek een man die mij snapt. Ik zoek een man die mijn afwijkende levensstijl respecteert in ieder geval en niet klaagt als ik weer overwerk om tijd voor tijd te krijgen zodat ik een volgend festival vrij kan nemen en dan het liefst een man die ook mee gaat alle festivals af of er anders geen bezwaar tegen heeft dat ik een paar dagen weg ben naar een festival.

Maak contact met haar
  1. Naam: Festivalganger
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Echt
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lekkere dame Festivalganger van 38 uit Echt, Limburg
Sandrinaake (30)
★★★★★
Weinig ervaring maar wil graag meer proberen Een man met ervaring op seks gebied die mij daarmee wel een handje zou willen helpen. Standaard seks is goed maar ik hoor vaak dat de wat extremere dingen wat beter zijn en wil dat graag ondervinden. Dus heb jij dit in huis, zou je net als ik zonder verplichtingen willen genieten en mij de fijne kneepjes van seks willen bijbrengen, laat dan snel een stout berichtje achter.
Neuken met sexy dame
MonaF (34)
★★★★★
Kom jij mijn natte kutje diep nemen? Lekker harig kutje zoekt een keiharde staaf om door te worden geneukt.
Naaien met mooie dame
KirstenX (34)
★★★★☆
Nog lekkerder klaarkomen door jou lul. Ik hou ervan om met mezelf te spelen, maar ik wil hulp van jou om nog lekkerder klaar te komen door jou kloppende lul, die wie helpt mij een handje?
Naaien met hete dame
Girldeborah (38)
★★★★☆
Ik zoek een nieuwe patiënt. Ik ben een heel stout zustertje, ik heb onder mijn uniform vaak helemaal niks aan gewoon omdat het zo geil aanvoelt op mijn lichaam. Zal ik eens een keer bij jou langskomen in mijn uniform en je onderwerpen aan een volledig onderzoek.
Afspraakje met eenzame dame
pleunis (38)
★★★★☆
Ik wil een man die er thuis voor me is... Jij bent de man die ook graag eens een vrouw in zn leven wil. Ook al een tijd zonder zit en daar klaar mee is. Zo vullen we elkaar aan op de meest perfecte manier.
Daten met lieve dame
xLekkerrijpx (39)
★★★★☆
Ik zoek een discrete seksvriend. Ik hou er van om naakt te zijn, of dat nu bij mij thuis is of lekker op het strand. Mijn man daarentegen houdt er niet zo van en die is sowieso de laatste jaren niet echt aanhankelijk, als we een keer in de maand seks hebben is het veel. En ik heb daar dus heel veel behoefte aan en daarom ben ik dus hier, ik zoek een discrete seksvriend die mij kan geven wat ik zo tekort kom.
Dating met mooie dame
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates