Gratis Aanmelden

Vrijen met eenzame dame

KarateLady (35)

Daten? Ik ben niet meer de jongste maar ben wel geil hoor. Nu ben ik al wat jaren gescheiden en tref ook geen leuke mannen om sex mee te hebben. Nou dan maar eens via hier niet?

Maak contact met haar
  1. Naam: KarateLady
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Ossenwaard
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Motor
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met eenzame dame KarateLady van 35 uit Ossenwaard, Utrecht
Bubbles1989 (29)
★★★★☆
Bondage? Ik wil genieten samen met een man. Maar wel een man die ook wat meer wilt dan gewone seks, ik wil meer dan dat. Ik wil een man die samen met mij ook zijn wensen laat uit komen, vertel jij mij die dan eerst?
Sex met sexy dame
Katrina (59)
★★★★☆
Ik kick op spankings geven en zoek een pijnslaaf die mij (be Ben jij die onderdanige slaaf die mij komt dienen en bedienen? Niet alleen in de slaapkamer maar ik gebruik je ook als mijn persoonlijke butler. Bij elke échte of vermeende fout waar ik je op betrap, krijg je op je billen. Doe ik met mijn hand of met een attribuut zoals de paddle, cane of een zweep(je). Dus alleen maar reageren als je een pijnslaaf bent, ik kick namelijk op spankings geven.
Dating met hete bejaarde
Loveakke (43)
★★★★☆
Deze dame moet zsm een lul voelen Kijk ,je kan geil zijn en lekker met jezelf spelen OF je kan geil zijn en een echte lul MOETEN voelen in je kut. Ik heb dat laatste ik MOET nu echt een lul anders rand ik dadelijk de buurman aan haha.
Afspreken met mooie dame
MayLan (32)
★★★★★
Met een masker is het steeds een ander gezicht. Dag iedereen, MayLan is mijn naam en maskers is mijn faam! Lijkt het ook voor jou dan niet zo dat het zomaar iemand anders kan zijn die bij je in bed ligt? Het maakt het voor mij allemaal des te leuker!
Neuken met single dame
slicky-Sandr4 (44)
★★★★★
Ik ben opzoek naar een vent waar ik mijn lekkerste hobby mee Veel of weinig ervaring/ leeftijd is voor mij niet belangrijk! Zolang wij op seks gebied maar een klik hebben! En jouw lul makkelijk mijn kutje in en uit glijd! Mijn voorkeur gaat uit naar condoomloos neuken dat vind ik zelf prettiger. Waar kan jij mij allemaal mee van dienst zijn?
Afspraakje met wulpse dame
Tease_meid (39)
★★★★★
Getrouwd en zoek discreet naar seks Getrouwd en zoek discreet naar sekscontact! Simpeler kan ik het niet verwoorden! Als de seks die wij zullen hebben maar niet zo simpel is en tot een aantal hoogtepunten zal stijgen! ;)
Neuken met lieve dame
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates