Gratis Aanmelden

Afspraakje met single dame

SmokeyDD (32)

Ronde borsten en een licht behaarde kutje in de aanbieding! Ronde borsten en een licht behaard kutje dat is dan wat je zoekt? STOP! Niet verder zoeken ik heb dit voor je en mijn poes is al veel te lang niet meer gebruikt...

Maak contact met haar
  1. Naam: SmokeyDD
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Hendrieken
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Scooter
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met single dame SmokeyDD van 32 uit Hendrieken, Limburg-be
vicje (36)
★★★★★
Mag ik jouw maatje worden? Het is altijd fijn om een maatje voor het leven te hebben. Ik had er een maar mijn maatje, mijn vriend dus, overleed. Nu ben ik toe aan een nieuw maatje, ik ben er volledig overheen en wil graag weer gelukkig worden.
Afspraakje met mooie dame
SwingingSuuz (39)
★★★★☆
Stiekem afspreken en heerlijk genieten! Eigenlijk ben ik niet zo moeilijk. Gewoon lekker genieten van elkaar, dat is toch ook wat jij wilt? De lusten, niet de lasten. Discretie geboden ;)
Naaien met wulpse dame
Rose31 (31)
★★★★★
Ik hou ervan om een man lekker te spanken! Wie heeft er mooi Durf jij het aan? Ik zoek een man met ballen! Iemand die niet bang is en misschien wel geilt op een vrouw die de leiding neemt. Mocht jij ook dominant zijn dan word dat nog een strijd en weet, ik verlies nooit!
Dating met lekkere dame
Melliie (39)
★★★★☆
Mijn nat kutje wil jouw keiharde paal! Klaar om bestegen te worden! Of zeg ik het allemaal een beetje grof? Ach wij weten toch waarnaar wij allebei naar op zoek zijn? Ik heb een lekker nat kutje en als jij een keiharde paal in je broek hebt zou het toch mooi wezen om er ook daadwerkelijk met mij iets mee te gaan doen?
Neuken met rijpe dame
HeteChoco (38)
★★★★☆
Hopelijk geef je me snel die harde lul Geen zin om mijn tijd te verdoen, ik wil een harde lul op alle plekken voelen! Zie dit als een noodoproep, de eerste die zich aan gaat bieden heeft voorrang. Zeg nou zelf, heb je geen zin om dit lichaam te verwennen? Ik trek er een hele dag vooruit dus de bal ligt nu bij jou! Kom me suf neuken alsjeblieft!
Sex met lekkere dame
BlondyBlond (34)
★★★★☆
Durf jij met mij prive? Waarom er om heen lullen? we weten dan toch allemaal wel zo een beetje wat we hier dan zoeken is het niet? Ik wil best wel meer in detail treden maar da wel prive..Als je durft :P
Afspraakje met single dame
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates