Gratis Aanmelden

Sex met single bejaarde

mauraxx (59)

Alleen is maar alleen, vind jij ook niet? Ik hou ervan om een ??man te hebben en ook tijd met hem door te brengen. Dat is zo'n goed gevoel. Alleen is zo alleen en ik denk dat we elkaar zeker aankunnen! Voel jij hetzelfde?

Maak contact met haar
  1. Naam: mauraxx
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met single bejaarde mauraxx van 59 uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Lindavera (29)
★★★★★
Seks met mij terwijl mijn vriendin toekijkt? Doe je best zou ik zeggen, eerst voor mij en misschien naderhand ook nog voor mijn vriendin. Samen zullen we er in ieder geval voor zorgen dat jij niks tekort zult komen. Maar vindt mijn vriendin het dan toch maar niks, dan moet je het met mij alleen doen, toch ook leuk?
Naaien met single dame
De-Liefste-Meid (29)
★★★★★
Een derde persoon erbij? Ik ben samen met mijn vriend opzoek naar een man die samen met ons een geile tijd wil beleven. Niet ik alleen wilt aandacht van een man mijn vriend ook, het lijkt ons heerlijk, je mag eerst ook wel toe kijken als je dat spannend vind?
Neuken met lekkere dame
Klokkertje (27)
★★★★☆
Neuk je mij overal! Je wilt mij lekker pakken, in alle hoeken van mijn huis. Neuken op de tafel, het aanrecht, in de douche, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je houd ook van buitenseks, en als we betrapt worden, gaan we gewoon door. Misschien wil diegene wel meedoen, maken we er een trio van.
Sex met eenzame dame
Jakkie2018 (29)
★★★★☆
Een trio is mijn fantasie, wat is de jouwe? Vind je het een lekker idee om tijdens de lekkere seks er nog een persoon aan toe te voegen? Het lijkt me wel erg lekker. En speel zelf al tijden met dat idee in mijn hoofd.
Naaien met hete dame
Phillomina (33)
★★★★★
Zoek jij een mooie oost-Europese vrouw? Ik ben Phillomina en kom uit Bulgarije oorspronkelijk. Ik ben met ouders naar België gegaan toen ik vrij jong was. Had daar geen vriendjes want sex voor het huwelijk was beetje taboe. Hier heb ik mezelf helemaal gevonden en vind het heerlijk om nieuwe dingen te proberen zoals triootjes en gangbang's.
Neuken met lekkere dame
bibianca1 (29)
★★★★☆
Een kutje is lekker, maar nu wil ik een pik. Zal er maar gelijk voor uit komen, heb een lat relatie met een lekkere meid. Wanneer wij samen zijn hebben wij het super gezellig, maar ik verlang toch ook wel eens naar een harde pik in mijn kutje. Ben niet helemaal kaal,maar wel schoon en heet. En als jij zo nu en dan mij eens goed wil neuken zal ik jou met open armen verwelkomen, wie weet in de toekomst ook nog wel een trio mogelijk.
Sex met eenzame dame
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates