Gratis Aanmelden

Dating met single vrouw

Wolffie55 (62)

Ik wil iemand vinden waarmee ik het gezellig heb. Een man moet leuk zijn, mannelijk, geen baard of tatoeages hebben. Voor mij is het zo cool om leuke mannen te ontmoeten. Maar ik wil ook een man die respect heeft voor een vrouw en die me altijd zal beschermen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wolffie55
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met single vrouw Wolffie55 van 62 uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Corleentje (41)
★★★★★
een stevige lul Hmm, lust jij een dame zoals mij? . Leuk in de omgang, alles behalve verlegen in bed. Alles dat ik wil en nodig heb is een stevige, harde lul die mijn kut kan laten verlangen naar meer en waarmee ik mijn mondje vol mee kan proppen.
Naaien met rijpe dame
Can1993 (25)
★★★★☆
Zeg je JA tegen een trio Gewone seks dat krijg ik wel van mijn vriend. Maar als ik wat wilder wil, dan haakt hij af,. Ik wil naar een parenclub, trio beleven en wat dacht je van soft sm? Als je hiervoor in bent...geweldig laat het me weten. Lijkt het je niks, prima prettige dag en stoor me vooral verder niet!
Neuken met hete moeder
RomyBi (32)
★★★★☆
Duo of trio? Leuke meid! Ik hou van mannen maar ben niet vies van vrouwen dus wie weet zie je het zitten om met mij en nog een vrouw een triootje te doen? Niet direct, eerst even aan elkaar wennen. Zie je dat zitten?
Sex met mooie dame
NatJa (36)
★★★★☆
Ga jij mijn prikkels terug brengen? Niet echt verwachtingen, maar het liefste een man die mij op de juiste plekken kan prikkelen. Ik ben al veel te lang alleen en die prikkelende kriebels in mijn onderbuik en nog lager die mis ik ontzettend! Jij kan er vast wel voor zorgen, dat ik die terug ga krijgen.
Afspreken met lieve dame
Amal (28)
★★★★☆
Help jij haar aan 1 van de 2 lullen die ze nodig heeft? Ik mag veel niet van mijn ouders die nog best wel van de oude stempel zijn. Als ik dan ontsnap heb ik ook gewoon een stevig potje sex nodig. Ik vind 1 man tegenwoordig al een beetje saai en wil voor 2 lekkere zaad kanonnen gaan. Ben jij daar een van?
Sex met eenzame dame
Nancyd2017 (27)
★★★★★
Kan ik eindelijk eens een trio doen. Ben wel ff klaar met mannen (sorry, stom ex-vriendje), maar ja, om lekker te kunnen sexen heb ik er af en toe wel even eentje nodig. Twee zou trouwens ook wel leuk zijn, heb nog nooit een trio gedaan want daar was mijn zelfde stomme ex vriendje te jaloers voor.
Vrijen met lekkere dame
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates