Gratis Aanmelden

Daten met lekkere oma

CorryDhaane (54)

Wie wilt er mij verwennen en genieten van een verwenbeurt? Genieten en verwennen, dat zijn de woorden die centraal staan. Geen moeilijk gedoe of gezeur. Geen woorden maar actie, alleen geile praatjes verkopen en niet overgaan tot de daad, daar heb ik niet zo'n trek in. Ik heb geen bepaalde fetisj of kinky verlangens mara hou wel van variatie en afwisseling.

Maak contact met haar
  1. Naam: CorryDhaane
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Lemiers
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Dik
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met lekkere oma CorryDhaane van 54 uit Lemiers, Limburg
Loveashlei (41)
★★★★★
Neuken met anderen. Je houdt net zo veel van sex als ik en je hebt er geen problemen mee om ook met anderen te neuken, sterker nog, dat vind je heerlijk en geil. Het neuken met anderen zorgt ervoor dat we een zalig sexleventje hebben samen.
Neuken met hete dame
Wendy85 (32)
★★★★☆
Blonde meid zoekt hete mannen (of vrouwen) voor discrete sek Ik wil graag discreet contact maken met hete mannen of vrouwen voor geile seks afspraakjes. Mijn vriend mag het absoluut niet weten en ik ben ook niet op zoek naar een relatie. Alleen seks.
Neuken met sexy dame
BuurVrouwen (50)
★★★★★
Wij houden wen van een paar HP-ten in een uurtje Een leuke man met goede positieve instelling, lekkere erotische trekjes. verzorgd, hygienisch en bij voorkeur groot geschapen. Liefst eigen vervoer.
Naaien met single gilf
Milfria (45)
★★★★☆
Mijn man wordt geil als hij mag toekijken. Niet echt helemaal voor mij alleen maar wel voor mijn man. Hij wordt er onwijs geil van als hij ziet hoe ik geneukt wordt door andere mannen. In het meervoud inderdaad. Daarom geen 6 of zo maar laat ons beginnen met 3? Er zijn toch 3 openingen die gevuld kunnen worden dus waarom niet alle 3 tegelijk? Mijn man kijkt alleen toe, naderhand is hij zo geil geworden dat ik van hem nog een lekkere beurt krijg als afsluiter.
Sex met geile gilf
Vampyrella (41)
★★★★★
Mag ik jou uitnodigen voor een gezellig etentje? Dat ik met een man uit eten ben geweest is lang geleden. Ik heb er zin in om gezellig te dineren in een knus en sfeervol restaurantje. Ik zoek iemand die dit ook mist en dat we eetmaatjes kunnen worden. Misschien kunnen we ook leuke daagsjes uit doen. Genoeg ideeën heb ik daarvoor.
Naaien met hete dame
Nemenhetervan (42)
★★★★★
Lekker me ze 2! Mijn vriendin en ik zijn beiden al ongeveer 4 maanden gescheiden. We hebben het er in het verleden, onder genot van wat wijntjes, wel eens over gehad. Namelijk de fantasie om met zn tweetjes eens 1 vreemde man te delen. Een trio dus;-) Laatst hadden we er het weer eens over en keken elkaar (stout) aan: "Waarom eigenlijk niet, nu kan het!" Dus hier zijn we. Discretie lijkt overbodig om te zeggen, maar voor de zekerheid. Zij heet Eva, ik heet Sylvia. Ik vind haar er supergoed uitzien en zij vindt dat van mij ook....(ahum en bloossss). Nou mocht je het met een paar gekke meiden aandurven; zeggen wij: stuur eens een berichtje, graag met foto. Kusjes van ons, waar jullie hem maar willen hebben hihihihihi....
Vrijen met geile dame
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates