Gratis Aanmelden

Neuken met lieve dame

chookyFloortje (40)

De jurk heb ik, jij de smoking? Graag zou je eens een vrouw meenemen naar een feest, zo een waar je verplicht in smoking en galajurk moet verschijnen.

Maak contact met haar
  1. Naam: chookyFloortje
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Nagele
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lieve dame chookyFloortje van 40 uit Nagele, Flevoland
Mirthelove80 (38)
★★★★★
Lekker van 2 walletjes genieten! Heerlijk vind ik het om van twee walletjes te genieten, in de zin van dat ik op mannen en vrouwen val. Ook genieten met een stelletje samen lijkt me helemaal geweldig, ik heb nog nooit van een trio mogen genieten jammer genoeg. Ik houd van heel veel, zoenen, massages, oraal, met speeltjes genieten, je mag al mijn gaatjes opvullen. Hoe klinkt dat in jouw oren? Kom je of zal ik komen?
Vrijen met geile dame
AnkeSexpartner (45)
★★★★★
Ben jij mijn assistent dan? Helaas mijn vrouw is lustiger dan mij. Dus we zoeken een man erbij die van wanten weet zodat ik ook niet 4 keer per dag hoef te neuken. Ik klaag niet maar zij wel. Kom jij mij assisteren?
Daten met hete gilf
Seamona (39)
★★★★☆
Neuk me doggy en pak mijn borsten goed vast! Doggy is het lekkerste standje wat ik me maar kan bedenken. Ik word daar wel zo geil van en vind het echt zo lekker. Dus het is tijd voor actie. Pak vooral mijn borsten goed vast als je me dat standje neukt, dat zou ik wel erg fijn vinden!
Afspreken met single dame
riix (35)
★★★★☆
Je wilt de dingen niet overhaasten Je bent te vertrouwen en je neemt de tijd om een vrouw te leren kennen voor wie ze echt is. Je wilt het niet overhaasten of alleen maar seks hebben om vervolgens niks meer van je te laten horen. Ik haat het echt als mannen zo zijn.
Sex met single dame
Emoblow (21)
★★★★☆
Aangeboden: Geile pijpervaring voor 2 jongens van studente zoek minimaal 2 jongens om te pijpen. ze moeten het niet erg vinden tegelijk gepijpt te worden. leeftijd niet zo belangrijk, zolang je maar een lekkere pik heb :p
Dating met eenzame moeder
Josientje (31)
★★★★★
Ik doe niks zonder jou toestemming... Wat je zoekt is trouw, een vriendin wat er alleen voor jou is, zonder toestemming van jou zal ik nooit een een kutje likken, met toestemming van jou doe ik dat wel, mag je haar zeker ook pakken samen met mij!
Sex met eenzame dame
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates