Gratis Aanmelden

Dating met lieve moeder

Vliegmetmijmee (24)

Een man met gevoel voor humor. Je bent leuk en lief en je hebt gevoel voor humor.

Maak contact met haar
  1. Naam: Vliegmetmijmee
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Hantum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Geen
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lieve moeder Vliegmetmijmee van 24 uit Hantum, Friesland
allemarkten91 (26)
★★★★☆
Wat wil jij?? Singles, getrouwde mannen/vrouwen of stellen het maakt mij niet veel uit. Ik vind alles wel lekker eigenlijk. Geheim afspreken is spannend, met zen 2en sexen is geil, en met een single afspreken betekent nergens rekening mee hoeven houden. Dus zeg jij maar wie bent en wat je wilt!
Daten met rijpe moeder
Leann90 (28)
★★★★☆
Een orgie Ik ben niet echt naar iets precies op zoek, gewoon een man die van hetzelfde houdt als ik! Dus is kinky en een orgie een ja voor jou? Dan heb je je sex match gevonden en kan je heel snel naar binnen!
Neuken met lekkere dame
Lottte1978 (39)
★★★★☆
Blonde single wil levende PIK Alleenstaand en ik kan het niet handelen in mijn uppie. Wat moet ik nu helemaal alleen in bed? Na nachtenlang mezelf plezieren ben ik daar wel eens klaar mee. Ik wil mijn dildo inruilen voor een levende PIK die meerdere standen heeft :)
Sex met lekkere dame
Verenice (32)
★★★★☆
Wil eens een trio proberen Zooo soms denk ik bij mijzelf, ga ik niet te ver? Maar vervolgens heb ik dan zo iets van, what the fuck, kan mij dat nu schelen. Ik wil genieten van seks, en liever genieten van 2 lullen dan 1. Maar laat ik nu maar eerst iemand vinden die dat wel ziet zitten.
Sex met lekkere dame
Neverboring (25)
★★★★☆
Bij mij is seks niet saai want je mag ALLES doen! Seks met mij is allesbehalve saai en zal ook nooit saai worden. Waarom niet? Gewoon, omdat je bij mij ALLES(!!!) mag en kan doen. Wil je gepijpt worden of wil je je pik in één van mijn andere gaatjes rammen? Je doet maar. Wil je je blaas over me ledigen of me een flinke spanking geven? Er is niks wat je bij mij niet zou mogen doen. Breng gerust iemand mee om een triootje te doen of voor mijn part de hele voetbalploeg :)
Neuken met sexy moeder
TrioHelena (44)
★★★★★
Ik wil een trio! Ik kom hier mijn fantasie verwezenlijken, ik wil een trio doen met 2 mannen of een man en vrouw. Ik heb het altijd wel gewild, maar vanwege mijn huwelijk ben ik er nog nooit aan toe gekomen! Wie maakt het werkelijkheid voor mij?
Daten met wulpse dame
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates