Gratis Aanmelden

Vrijen met wulpse dame

SweetElvira (40)

Beetje goed in de liefde bedrijven? Nou ik ben Elvira, 37 jaar. Lief en rustig is wat ik wel wil zien in een man. Die schreeuwers die vind ik maar niks! Ben jij ook opzoek en vind je dat liefde en passie vooropstaan? Dan kunnen wij wel wat aan elkaar hebben!

Maak contact met haar
  1. Naam: SweetElvira
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Grashoek
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met wulpse dame SweetElvira van 40 uit Grashoek, Limburg
Miarta (44)
★★★★★
Een man, netjes maar toch sexy Ik wil een keurige uitziende man, die in bed een beest is. Ik wil een man die net als ik hou van pure seks, samen een voorspel, een heerlijke vrijparty en klaar komen.
Neuken met rijpe dame
xantarra (30)
★★★★★
Kom is kijken... Sexy hier ;-)))))
Afspreken met sexy dame
Huisslet64 (54)
★★★★★
Mijn rijpe kutje moeten worden gelikt. Met mijn 51 jaar weet ik denk ik menig jong meisje nog te verbazen en te passeren. Ik ben nog strak en zeer fit en mijn bed kwaliteiten zijn helemaal top. Kom mijn rijpe kutje maar eens gauw proeven dan zuig ik jouw lul leeg, zo lekker heb je het nog nooit ervaren.
Afspreken met lieve oma
Bad_Betsie (57)
★★★★☆
Bad_Betsie wil sex met stoute opwindende man Een heerlijke kerel die er geen moeite mee heeft dat ik vreemd wil gaan. Ieder zijn ding en jij oordeelt niet. Jij bent intiem netjes geschoren en discretie gaat voor alles. Jij bent een persoon die het niet met iedereen doet maar liever een vaste sex relatie aangeeft. Oraal en anaal staan zeker op jouw lijstje.
Vrijen met single bejaarde
Annelore (35)
★★★★★
Kom jij een beetje vreugde in mijn leven brengen? Het is super vervelend om werkeloos te zijn, en ook nog single.. of naja niet goed geneukt worden in ieder geval. Kan jij een beetje happiness in mijn leven bregen? dan ben je zeer welkom. Ik vind het lekker om stevig en lang te pijpen tot je komt. pak jij mij dan van achter?
Sex met sexy dame
boomer94 (23)
★★★★☆
Breng jij dat geluk mee? Is er nog een happy day voor mij in zicht? Met Maybe nog een happy ending? Ik wacht er in ieder geval op.
Neuken met wulpse moeder
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates