Gratis Aanmelden

Sex met single dame

Wivin6 (31)

Lief knuffelbeertje zoekt een man om zalig mee te knuffelen Leuk, lief en lekker knuffelen.. doe jij mee??

Maak contact met haar
  1. Naam: Wivin6
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Doorn
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met single dame Wivin6 van 31 uit Doorn, Utrecht
Pocana (33)
★★★★☆
Ik wil een hete geile date!! Ken je dat gevoel? Je vind het heerlijk dat je single bent, maar je mist toch die man in je leven om het fijn mee te hebben en om intiem mee te zijn. Dus gewoon de sex mist! Ben je daarom op zoek naar een vriendin met wat extra's? En bevalt het wat je ziet? Mail me dan, en dan maken we het heel erg gezellig. Zie ik je zo?
Naaien met sexy dame
Sluttie30 (33)
★★★★★
Hou je van groot?? Ik ben trots op mijn lichaam en dat wil ik ook best wel even lekker showen. Maar aan wie? Dat ligt aan jou, ik wil er uiteindelijk ook wel wat mee kunnen doen natuurlijk :p hahaha
Vrijen met eenzame dame
Josefiene (34)
★★★★★
Dans je met mij mee? Hier een meid met een sexy lichaam, Ik hou van erotisch dansen of een intieme massage. Kan jij een beetje dansen of masseren contact mij dan gewoon. Kunnen we iets leuks afspreken! kuzzje Josi!
Afspreken met rijpe dame
sandrazoekt (32)
★★★★★
Ik wil jou ook op alle plekjes kussen! Wat mij betreft kunnen we gelijk het eten over gaan slagen en doorgaan naar ons eigen genot. Je legt me neer ergens op een bed of strand wat jij wilt en dan kleed je me zachtjes uit en begint me op alle plekjes te kussen, nu zal ik natuurlijk ook goed mijn best doen om jou niet met een stijve achter te laten.
Neuken met mooie dame
Suzanneoeker (33)
★★★★☆
Hou jij ook van discrete seks? Misschien zit jij stiekem ook wel in een relatie? Ik zal niks verklappen.. Discretie en respect voor elkaar is gewenst maar vooral lekkere seks.
Sex met single dame
Meo (34)
★★★★★
Laat me maar snel weten welk standje jij graag wilt. En wat is jouw favoriete standje, want uiteraard slaan we die ook niet over. Als we dan ons beider favo standje hebben gedaan en we zijn ervan bijgekomen gaan we gewoon kijken wat we nog meer willen doen toch ;-)
Daten met mooie dame
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates