Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

LadyN (35)

Ben jij die man waar ik dingen mee ga ondernemen en misschie Ik houd van muziek, lezen, uit eten en op zijn tijd op vakantie gaan. Daarnaast onderneem ik ook veel dingen met vriendinnen maar ook alleen. Graag zou ik bovengenoemde met jou willen delen, alhoewel ik het ook belangrijk vind om onze eigen dingen te kunnen blijven doen. Ben jij die man die na het lezen van mijn oproep denkt; Hmm, deze vrouw spreekt mij wel aan... Dan weet je vast wel wat je moet doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: LadyN
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Holtum
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met single dame LadyN van 35 uit Holtum, Limburg
Fleeuurtje (37)
★★★★☆
Gek op lange strandwandelingen, ga je mee? Ben je ook gek op het strand en lange wandelingen? Dan gaan we er samen wat moois van maken, ik denk dat het perfect is voor de eerste keer. Doen we dat gewoon?
Afspraakje met mooie dame
Mixxje (37)
★★★★☆
Sex is te lekker om het niet te doen! agree? Discreet graag!! anders word het helemaal geen huwelijk meer voor mij. Heb er al eentje verkloot maar andere mannen, wat zeg ik, zoveel mogelijk mannen uhh.. vind het heerlijk maar moet ook maar eens verbinden aan de man van wie ik hou.. Stiekem nog 1 keer dan.. uhum, ben jij die laatste?
Afspreken met eenzame dame
Miniknuffelaar (37)
★★★★☆
Stoere man Wat ik vooral heel belangrijk vind bij een man is dat hij heel goed weet wat hij wil. Niet eerst weken praten maar wel lekker gelijk spannende dingen doen. Je mag best initiatief nemen en ik wil ook wat onderdanig zijn.
Neuken met sexy dame
Milaluna (38)
★★★★★
Gek op koken, mag ik dat eens voor je doen? Gek ben ik op koken en dat wil ik ook erg graag voor je doen. Met name de Spaanse keuken is heerlijk. Ik kan je alles wel bereiden. Jij mag zeggen wat je wil eten en ik ga het voor je maken. Is dat een leuk idee?
Sex met geile dame
LikLinnx (35)
★★★★★
Een man die van afwisseling houdt. Een man die zich niet laat imponeren door een zelfzekere vrouw. Ik weet wat ik wil en ik wil een man die mij kan volgen. Jij bent redelijk dominant en hebt wel interesse in seks met verschillende speeltjes om et allemaal wat interessanter te gaan maken.
Vrijen met mooie dame
gabico (36)
★★★★★
Een goede man die ik volledig kan vertrouwen. Een man met wie ik volledig mezelf kan zijn en die ik volledig kan vertrouwen, die me niet zal bedriegen en altijd eerlijk tegen me zal zijn. Een liefdevolle, zorgzame man met ook met een flinke dosis humor is iets dat voor mij de beste combinatie zou zijn.
Afspraakje met mooie dame
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Jenneken
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos: ik moet dringen verhuizen, maar geen middelen, geen vervoer en geen geld. Ik heb daarom besloten om te slapen met degene de mij uit de brand zou willen helpen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates