Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

theresa8 (34)

Hoe diep ga je mijn keeltje neuken? Bij deze bied ik me aan voor een hele geile neuk partij waar bij al mijn gaatjes flink en diep worden gevuld en waarbij ik jouw harde paal heel diep in mijn keel wil nemen. Ik wil dit eenmalig gezien mijn relatie, heel discreet dus!!!!!!!!!!!!!!

Maak contact met haar
  1. Naam: theresa8
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Roermond
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met mooie dame theresa8 van 34 uit Roermond, Limburg
Tinetje2017 (39)
★★★★☆
Een leuke man. Al meer dan een jaar vrijgezel en ik moet zeggen dat het helemaal niks voor mij is haha. ik heb toch liever gewoon een man om me heen met wie ik alles kan delen. Want zeg nou eerlijk ik ben toch nog veel te jong om alleen door het leven te gaan.
Neuken met hete dame
LilaLina (30)
★★★★☆
Hopelijk kunnen wij elkaar verslinden! Hoe onschuldig ik er ook uitzie zodra mijn kleren uitgaan verslinden wij elkaar, lief van binnen en soms een ruige bitch van buiten, durf je het allemaal nog aan met mij?
Neuken met hete dame
FruityTouch (32)
★★★★★
Fruit met slagroom deluxe!! Jummie! Fruit? Jummie! Fruit met slagroom? Dubbel jummie!! Maar niet zo maar in een kommetje of van een bordje, het lekkerste vind ik als ik jou mag versieren met toefjes slagroom en die toefjes dan gaan beleggen met vers fruit. Maak ik je daarna helemaal schoon ;) Dat is dan het begin van het voorspel maar het MOET er wel bij zijn. En uiteraard mag jij de slagroomspuit ook gebruiken en mij van een laagje slagroom voorzien.
Naaien met eenzame dame
FullEnjoy (30)
★★★★★
Wil jij mij nemen? Het liefst van al wil ik gewoon een man oppikken en hem helemaal suf neuken. maar dat is allemaal te makkelijk. Ik zoek een man die mij eens wil verleiden en vervolgens mij lekker lang wil nemen.
Afspreken met rijpe dame
Lisslooks (36)
★★★★★
Ik wil een opgeleide man in mijn leven Ik ben hier om een ??leuke, interessante en goed opgeleide man te ontmoeten. Ik ben een intelligente dame en geloof dat relaties gebaseerd moeten zijn op geest, ziel en lichaam aantrekking.
Vrijen met wulpse dame
Charlottecase (32)
★★★★★
ik wil geblust worden en het liefste nog NU!! Je vind het niet erg om de tweede man te zijn? Je houd er van om een beetje op afroep in te springen..
Vrijen met wulpse dame
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates