Gratis Aanmelden

Dating met rijpe dame

Most4Love (33)

Ik ben hier om een ??mannelijke vriend te vinden waarmee Je bent een fatsoenlijke en goed opgeleide gentleman die hier niet is om met vrouwen te spelen. Je weet hoe je vrouwen met respect moet behandelen en je vindt het niet erg om een ??vriendin te hebben. Sommige jongens kunnen dat niet aan, dus ik hoop iemand anders te vinden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Most4Love
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met rijpe dame Most4Love van 33 uit Assen, Drenthe
Mmmarley (31)
★★★★★
Een verantwoordelijke man die klaar is om een gezin te stic Ik wil gewoon een trouwe man , die begripvol en zorgzaam is. Iemand die verantwoordelijk genoeg is en graag rust. Lief en romantisch, die niet saai is om bij te zijn. Wie is er klaar om mij in zijn leven te hebben!
Naaien met sexy dame
Kleinverzoekje (35)
★★★★☆
Ik wil een man die het genot van een vrouw voorop zet. Ik heb een vent en die denkt alleen maar met neuken aan zichzelf. Als hij klaar gekomen is draait die zich om en vergeet mij. Ik lig dan nog te shaken van geilheid en ik ben totaal niet aan mijn trekken gekomen. Dit moet anders kunnen. Hij wilt er niet aan en daarom wil ik een one night stand met een geile man die eerst aan de vrouw denkt en dan aan zichzelf.
Naaien met sexy dame
Bestleonie (32)
★★★★☆
Ik heb gewoon een neuk vriend nodig Ik ben op zoek naar iemand die me van tijd tot tijd neukt. Ik word meestal 's nachts geil en ik zou graag willen dat je langs komt en het me rauw geeft Ben je er klaar voor?
Afspreken met lieve dame
twotimes (36)
★★★★★
Transexueel opzoek naar een groep geilen gasten. Van 1 kon ik er geen genoeg krijgen dus hier mijn oproep aan een groep mannen die mij willen nemen! Alles slik ik door of spuit mijn kont helemaal vol, hoe meer lullen hoe beter. Kom met een groepje en neem me als zoete koek. Ook in voor lichte SM en bondage.
Vrijen met lekkere dame
Powerx-xGirl (30)
★★★★☆
Neuk mij maar lekker hard Na de slechte seks met mijn ex ben ik toe aan een goede beurt! Ik ben nu nog niet zolang vrijgezel maar heb echt al wel weer een lul nodig hoor! Ik ben gewoon seks verslaafd. Zelf vinger ik mijzelf zeker twee keer op een dag. Kan jouw lul 2 uur seks aan? Volle ballen zijn wel een verijsde!
Sex met lieve dame
8wende3 (34)
★★★★★
Ziet jouw hart ook zo uit naar een leuke dag met een gezelli Ik wil zo graag weer eens eens een date die in het teken staat van mij. Geen dag naar een tt of naar karten. Dat zijn mannen dingen en dat wil ik niet op de eerste date. Ik wil hand in hand slenteren door de stad, een terrasje pakken, knuffelen en uit eten gaan. Echt mijn hart ziet uit naar zo een leuke dag.
Neuken met geile dame
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates