Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Dollfac3_11 (41)

Heb jij op het moment je handen vrij en zou je daar bij mij Heb jij op het moment je handen vrij en zou je daar bij mij wel raad mee weten? Je bent een fatsoenlijke man met manieren en een lekkere pik die lang hard blijft. Het liefst zou ik hebben dat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar als je al in een relatie zou zitten heb ik daar geen probleem mee. Ik wil je lekker gebruiken voor mijn geile buien, daarna mag je gewoon weer naar huis gaan hoor. Als je mijn adres naar niet

Maak contact met haar
  1. Naam: Dollfac3_11
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Herkenbosch
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Dollfac3_11 van 41 uit Herkenbosch, Limburg
Lillyyy (30)
★★★★★
Laat jij mij die lekkere stevige lul weer eens voelen? Ik zoek een jongen/man die mij eens lekker wilt verwennen en weer eens laat voelen wat een lekkere stevige lul is. Mag voor één keer, maar mag ook vaker! Je benadert mij met respect en ziet mij voor vol aan. Verder moet je hygiënisch natuurlijk goed verzorgt zijn en enige uitstraling is welkom. Denk jij jouw profiel wel aan te vullen op wat ik net een beetje heb beschreven? Laat dan iets van je horen.
Neuken met lieve dame
Clairedebeste (32)
★★★★★
Genieten van elkaar in de nacht Val jij op roodharig? Je weet wat ze zeggen, die zijn vurig en kunnen kussen zoals geen ander. Ik denk dat het waar is, want ik heb nog nooit klachten gehad. Nu wil ik weleens een keer met jou genieten van al die lekkere dingen, maar dan wel stiekem in de nacht, in de sauna waar ik werk.
Neuken met hete dame
Mereltje1981 (36)
★★★★☆
Wat is jouw slechtste eigenschap? Zelfde geldt natuurlijk voor jou, jij zal ook je betere en mindere momenten hebben. Misschien moeten we elkaar eerst ons minst goede kant laten weten haha, dan valt het verder alleen maar mee.
Sex met lieve dame
Snoepy2018 (38)
★★★★☆
Dit blonde snoepy is wel op zoek naar een zoete date. Jij houdt wel van een leuke slimme vrouw die nog in de bloei van haar leven staat en je bent serieus in het zoeken naar deze leuke dame die je gelukkig kan maken. Het maakt mij niet uit of je jonger of ouder bent dan ik, zolang je me maar knap vindt.
Afspreken met geile dame
Djoeke (39)
★★★★★
Knap jij haar op? Er is achterstallig onderhoud aan mijn huis maar ook aan mijzelf! Als jij handig bent dan kunnen we dealtje sluiten, denk je ook niet! :)
Daten met mooie dame
JoannaX (39)
★★★★☆
Een man die met mij wil experimenteren Je kan helemaal los gaan tijdens de sex en kan lang door gaan. Het maakt je niet uit dat ik een relatie hebt , en je gaat ervoor als ik bij je ben. We experimenteren samen zodat wij een optimale climax bereiken.
Neuken met hete dame
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates