Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

Keetiiee (27)

Kom maar met die vuist! Heb jij grote handen en is fisting/vuistneuken iets wat je geil vind of waar je ervaring mee wilt opdoen, dan heb je hier de mogelijkheid om je eens uit te leven. Ik ben gebonden dus discretie wordt verwacht/is vereist.

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetiiee
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Akersloot
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame Keetiiee van 27 uit Akersloot, Noord-Holland
NikkiPassion (37)
★★★★☆
Bezorg mij mij heerlijke passionele nachten? Ik zoek een lekkere passionele man die samen met mij voor passionele nachten kan zorgen, mij lekker kan verwennen zodat we samen een geile avond vol spanning en heet vuur hebben.
Afspraakje met wulpse dame
Lillyyy (30)
★★★★★
Laat jij mij die lekkere stevige lul weer eens voelen? Ik zoek een jongen/man die mij eens lekker wilt verwennen en weer eens laat voelen wat een lekkere stevige lul is. Mag voor één keer, maar mag ook vaker! Je benadert mij met respect en ziet mij voor vol aan. Verder moet je hygiënisch natuurlijk goed verzorgt zijn en enige uitstraling is welkom. Denk jij jouw profiel wel aan te vullen op wat ik net een beetje heb beschreven? Laat dan iets van je horen.
Neuken met lieve dame
Lovedagmar (37)
★★★★★
Wil jij in mijn potje komen roeren? Heb jij weleens van aanrecht seks gehoord? Het is geil spannend en hot. Ik ga voor jou koken en ik heb alleen een wit schortje aan. Ik roer in de pannen en jij gaat ergens anders in roeren ;-). Dit mag met je vingers zijn maar ook met je pik. Het is zo geil en het water zal van mijn bijbenen druipen. Geen water uit de pan maar geile water uit mijn kut.
Dating met wulpse dame
Lekkervrolijk (39)
★★★★★
Ik heb geile behoeftes, ik hoop jij ook? Ik ben niet gebonden en ben daar uitermate tevreden mee, maar ik heb wel mijn geile behoeftes en ik hoop jij ook! Ik ben een lekkere en vrolijke meid. Mijn kutje is sappig en smakt als zij drijfnat is en als jij net zo als ik verwent wilt worden en mij ook wilt verwennen, dan zouden we eens moeten gaan kijken of het klikt misschien? Laat wat van je horen zou ik zeggen en wie weet.......
Dating met lekkere dame
Shonda (34)
★★★★☆
Laat mij in jouw geile fantasie Ben hier puur voor de sex. Ik ben het standaard op en neer een beetje zat. Zou graag wat nieuws willen ervaren, en dan met iemand met ervaring en grote fantasie. ik hou van gebeft te worden, scheer mezelf hel goed en ben altijd hygienisch. zou graag meerdere nieuwe standjes ervaren
Afspreken met lekkere dame
VlaamseSara (32)
★★★★☆
wil jij mij op zijn hondjes neuken? Mijn vriend weet niet dat ik hier ingeschreven sta en dat moet ook zo blijven. Dus je moet wel discreet zijn. Ik heb me hier ingeschreven omdat ik zo geil ben als een beer en het is een fantasie van mij om sex te hebben met een wildvreemde man. Heerlijk genieten van mijn zeiknatte kut met je tong, vingers en je lul.
Afspraakje met rijpe dame
Jenneken
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos: ik moet dringen verhuizen, maar geen middelen, geen vervoer en geen geld. Ik heb daarom besloten om te slapen met degene de mij uit de brand zou willen helpen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates