Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere moeder

Daiis (23)

Single studente heeft een man nodig om lekker mee te knuffel Ben jij die knappe man die ik nodig heb om me heen? Knuffelen is een van de favoriete dingen die je in een relatie doet. Ik heb het fysieke contact met een man nodig en dat is het belangrijkste dat me gelukkig maakt!

Maak contact met haar
  1. Naam: Daiis
  2. Leeftijd: 23 Jaar
  3. Woonplaats: Meerkerk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met lekkere moeder Daiis van 23 uit Meerkerk, Zuid-Holland
Ewine (33)
★★★★☆
WilWilWEl, en nu jij nog. Als jij er nu al wat ervaring mee hebt zou dat alleen maar makkelijk zijn lijkt mij. Zo niet ook geen enkel probleem, dan gaan we het gewoon samen ontdekken. Maar mijn besluit staat vast, ik wil het, en wel nu.
Sex met single dame
Feelll (32)
★★★★★
Gezocht: Plaatsvervanger voor deze lollipop! Lollies likken is leuk en lekker, maar het liefst lik ik aan jouw ballen en aan je lul. Heb jij een sappige lul voor me om aan te likken? Dan mag je me zo snel mogelijk een bericht sturen. Ik ben benieuwd wat voor reactie's ik ga krijgen!
Vrijen met single dame
LekkereKim (31)
★★★★☆
Mag ik mijn vinger er op proberen te leggen? Discreet is een must, dat jij gebonden bent is dan ook geen probleem. Heb jij ook zo een last van onrust in je lijf en kan jij je vinger er niet op leggen waarom? Verzorgd, sexy en lekker samen kunnen lachen en vooral genieten is ons uitgangspunt.
Afspraakje met geile dame
Cammmy (34)
★★★★☆
Jij mag raden! Ik hoor je denken, iets klopt er niet aan deze dame !! Je hebt helemaal gelijk, maar ik weet zeker dat jij niet raad wat er mis is met mij! Ik ben benieuwd :-)
Daten met eenzame dame
Emmaishot (30)
★★★★★
Mijn kutje moet nodig besproeid worden. Heet en hot dat past bij mij. Een smeerbeurt heb ik nodig. Mijn kutje staat te verdrogen en als die niet gauw besproeid wordt ben ik bang dat de scheuren erin komen. Ik hou van ruw neuken en op zijn hondjes. Je hoeft met mij niet voorzichtig om te gaan.
Daten met sexy dame
Debbieke (32)
★★★★☆
Ik zoek een lekkere wilde man voor seks. Hoi ik ben Debbie ik ben een nette vrouw en heb hygiëne hoog in het vaandel staan. Ik zoek een lekkere wilde man met wie ik lekker kan neuken als we zin in elkaar hebben. Geen gedoe en alleen maar genieten. Ik heb een glad geschoren poesje die op jouw aandacht wacht.
Afspraakje met sexy dame
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates