Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

Feelll (32)

Gezocht: Plaatsvervanger voor deze lollipop! Lollies likken is leuk en lekker, maar het liefst lik ik aan jouw ballen en aan je lul. Heb jij een sappige lul voor me om aan te likken? Dan mag je me zo snel mogelijk een bericht sturen. Ik ben benieuwd wat voor reactie's ik ga krijgen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Feelll
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met single dame Feelll van 32 uit Amsterdam, Noord-Holland
MoniKaatje (30)
★★★★★
Als je van een verrassing houdt, wacht niet te lang. Jij bent een leuke en spontane man die houdt van lekkere geile afspraakjes. Je moet ook wel een beetje van verrassingen houden want dat is mijn specialiteit, hihi. Hoor ik je snel?
Afspraakje met lieve dame
PersonalGadget (31)
★★★★★
Mijn kontje jeukt heel erg, kun jij daar wat aan doen? Mag ik jou persoonlijk een cadeautje geven? Geil niet te houden en super wild dat zijn mijn initiale. Ik droom er al lang van om door een hele geile man geneukt te worden en dan ook in mijn kontje. Mijn man houdt daar niet van. En om nou telkens mijn dildo te pakken heb ik liever dat jij jouw harde paal in mijn strakke kontje duwt?
Vrijen met rijpe dame
Wilmeerseks (39)
★★★★★
Ik kom veel te veel seks te kort, ben echt toch aan meer! Waar zijn toch de mannen die hier ook voor de seks zijn. Niets geen gedoe met een gecompliceerde relaties of wat nog meer, alleen maar seks wanneer wij daar beide zin in hebben. Het naadje van de kous hoef jij niet van mij te weten, jij vindt het fijn om te likken, masseren en veel standjes te doen. Een normale man die net zoals mij zin heeft in seks!
Afspraakje met single dame
Evenlachen (35)
★★★★☆
Een geil seksmaatje, daar zou ik wel willen van genieten. Ik heb iets waar jij heel erg van gaat houden. Als je mij kiest dan ga je je geen minuut vervelen hoor! Ik laat mij graag verwennen door mannen die weten wat ze willen. Jij mag me dus meteen jouw voorkeuren laten weten en dan neuken we de pannen van het dak. Ik zou liefst een langdurig seksmaatje vinden om zo mijn eenzame dagen een beetje meer passie te geven. Jij bent een man die geen zin heeft in een one night stand. Als het ons goed bevalt samen dan ben jij wel zeker dat we elkaar nog eens gaan zien.
Neuken met wulpse dame
LoisIs (35)
★★★★☆
Jij zoekt een alles in 1 pakketje? Reageer dan snel Jij bent dus ook zoekende? Dan hoop ik dat jij die kerel bent die hetzelfde zoekt in seks als mij. Oraal, anaal, speeltjes, wilde/harde seks, zachte geile seks en ga zo maar door. Verder ben ik wel van de persoonlijke verzorging (hygiene) en verwacht dan eigenlijk ook wel van jou dat je verzorgt bent op die manier. 1 advies; Wacht niet al te lang met reageren!
Daten met sexy dame
Zelna (36)
★★★★☆
Leuke man die mijn flat wat wil opfleuren door er eens wat s Niet hoog gestudeerd en vond dat ook niet belangrijk. Daardoor heb ik pas sinds kort mijn eigen woning, waarin ik met veel plezier woon. Tot die tijd heb ik bij mijn ouders gewoond, maar blij dat dat voorbij is, wil ik wel een man leren kennen om eens wat meer ervaringen op seksgebied mee op te doen. Jij houdt van seks, zoekt een leuke dame die je wellicht een en ander bij kan brengen.
Neuken met eenzame dame
Serena
★★★★★★★★★☆
Ik heb geen geld meer voor een kamer die compleet gestuced moet worden, maar ik ben bereid om met mijn lichaam te betalen. Graag door één enkele man, niet meerdere.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates