Gratis Aanmelden

Neuken met geile vrouw

Geraldina55 (62)

Ik sta voor veel open hoor Ik ben goed in bed. Geloof je me niet? Misschien moet je dan een berichtje sturen, dan kunnen we er samen achter gaan komen. Verder sta ik voor veel open

Maak contact met haar
  1. Naam: Geraldina55
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Neuken met geile vrouw Geraldina55 van 62 uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
SafiyaZH (36)
★★★★★
Ga je met me mee naar een seksclub? Een gelijkgestemde, iemand die met me mee wil gaan naar een club.Natuurlijk doe je niks wat je niet wilt maar het zou een beetje raar zijn als je alleen maar naar de muziek zou luisteren :) Eerst wat rondkijken en daarna mee doen. Wij met elkaar of met iemand van daar en wij bij mij thuis het dan nog eens dunnetjes overdoen. Aan jou de keuze :)
Afspraakje met rijpe dame
Love-Joliene (31)
★★★★☆
Kom jij naar mij voor een goede neukbeurt in mijn bubbelbad? Een jacuzzi hou ik van en helaas heb ik die niet. Wat ik wel heb is een bubbelbad en daar wil ik met jou in liggen. Gezellig overal kaarsjes en een fles bubbels om over elkaar te gieten. Elkaar neuken in mijn bubbelbad wil ik. Door het water word ik geil en kom ik intenser klaar.
Dating met mooie dame
HeyMomma (32)
★★★★★
Ik wil anaal ontmaagd worden. Eindelijk heb ik de stap genomen om een man te zoeken die mij anaal wilt ontmaagden. Ik heb een zalig kontje en die wil ik voor jou omhoog wippen zodat jouw pik diep in mijn kringetje kan dringen. Als die erin zit mag je hard pompen tot je schreeuwend klaar komt.
Afspreken met eenzame dame
Meo (34)
★★★★★
Laat me maar snel weten welk standje jij graag wilt. En wat is jouw favoriete standje, want uiteraard slaan we die ook niet over. Als we dan ons beider favo standje hebben gedaan en we zijn ervan bijgekomen gaan we gewoon kijken wat we nog meer willen doen toch ;-)
Daten met mooie dame
Lovelyyyyy (39)
★★★★☆
Lekker word het zeker dat beloof ik Ik heb een aantal plekjes waar jij naar op onderzoek mag gaan naar piercings! Een paar heb ik op foto maar het is voor jou dan nog niet gedaan! Waar ik het meest genot van heb zit.... JA vind hem maar haha! Seks op de eerste date is een grote YES! Ik heb gewoon zin om goed genomen te worden en mijn piercings gaan voor jou ook een groot genot zijn dat beloof ik jou.
Afspraakje met rijpe dame
NatuurNymf (36)
★★★★☆
Seks in het park? Zin om lekker stout te doen en dan niet de standaard dingen maar lekker het avontuur opzoeken in het park om daar lekker geil met elkaar te doen. Ik die heerlijk mijn beentjes spreid en jij die heerlijk op mij in rijd. geil of niet geil?
Daten met single dame
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates