Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Keetje05 (39)

Liefhebber van volle billen? Ben jij een liefhebber van grote, ronde en volle billen? Zie jij ze liever in of zonder string? Ik laat me graag zowel aan- als uitkleden door een lekkere man die mijn billen eens goed "onder handen" wil nemen. Ik kan tegen een stootje dus kom maar op!

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetje05
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Schiedam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met single dame Keetje05 van 39 uit Schiedam, Zuid-Holland
Joke-Hotste (36)
★★★★★
Spannende man! Jij die er van droomt om eens een getrouwde vrouw te neuken. Het heerlijk vind als een vrouw vrouwelijke vormen heeft, en samen met mij wil kijken naar wat er allemaal mogelijk is in bed! Laten we stout zijn, en vooral doen!
Neuken met wulpse dame
Slingertje (34)
★★★★☆
Jouw zaad wil ik uit je pik zuigen. Echt happy ben ik niet met mijn lijf. Van mij mag er wat meer vet op zitten. Ik kan eten wat ik wil en ik kom nog geen grammetje aan. Misschien dat ik vetter word als ik jouw pik ga eten haha. Mijn tong wil jouw zaad proeven en mijn mond zal je zaad goed uit je pik zuigen.
Neuken met lieve dame
divegirl85 (32)
★★★★☆
Wat ga je met mij doen? Jij kijkt naar mijn foto en jij weet al precies wat jij allemaal met mij wilt gaan doen zodra ik bij je ben. Ga je het mij ook vertellen?? Ik wed dat je mij eerst geil gaat likken tot ik lekker nat ben en je zo bij mij naar binnen kunt glijden.
Vrijen met lekkere dame
Chlloeii- (39)
★★★★☆
Ik ben hier om iemand te vinden die bereid is alles voor mij Ik ben er vrij zeker van dat dit vandaag de beste voor ons zal zijn. Ik weet zeker dat we dingen waardevol voor ons kunnen maken als we elkaar ontmoeten. Ik heb veel dingen te bieden. Geef me gewoon een kans om dat te bewijzen.
Vrijen met wulpse dame
Knopje5 (30)
★★★★☆
Echte kerels om mee naar huis te nemen. Om eerlijk te zijn vind ik mij zelf eigenlijk best wel een lekker wijf hoor. Krijg vaak complimentjes van mannen en wordt vaak aangesproken maar als ik ze dan mee naar huis vraag zijn ze vaak overdonderd. Hier zitten toch niet van die bange poeperds hè? Echte kerels wil ik!
Sex met lekkere dame
beatricexx (35)
★★★★★
Wie wilt mijn vrouwelijke sappen proeven? Mijn natte poesje zit hier op jou te wachten! Ik wil dat jij mij heerlijk verwend met jouw geile tong en mij daarna heerlijk klaar neukt! Laat jij mij achter elkaar komen over jou heen?
Vrijen met mooie dame
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates