Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

LisaAnn (36)

Val jij voor verlegen vrouwen? Mijzelf hier op deze site zetten is echt een grote stap voor mij. Een leuk afspraakje is altijd lastig omdat je nooit weet waar je mee te maken krijgt. Ben jij een rustige lieve man die de tijd voor mij kan nemen?

Maak contact met haar
  1. Naam: LisaAnn
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Biddinghuizen
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lieve dame LisaAnn van 36 uit Biddinghuizen, Flevoland
Wiltrio (37)
★★★★★
Stevige mannen gezocht voor triootje met mij! Ja, waar moet je nou gaan zoeken naar zoiets, dacht ik altijd bij mezelf. Maar ik kreeg dit als tip, dus dan hier maar... Eigenlijk wil ik twee donkere mannen hebben met een enorme slurf maar als je gewoon een flinke heb mag ook je ook reargeren. Ben heel nieuwsgierig naar een dubbele penetratie namelijk en wil dit gelijk goed doen!
Neuken met sexy dame
Tajina (36)
★★★★☆
Seks, seks seks! Ben jij die man die samen met mij op ontdekkingsreis wilt gaan? Kijken naar alles wat geil is, misschien wel naar een parenclub, of andere spannende dingen! Ik hou van stoere mannen, mannen die durven!
Neuken met hete dame
Pawlynn (38)
★★★★★
Dame zoekt serieus contact Ik hoop in jou zo een man te vinden!
Afspraakje met sexy dame
LilliieeX (37)
★★★★☆
Maken we samen eens een reis? Reizen ook wel jouw ding? Ik wil je leren kennen en zien wat we verder voor overeenkomsten hebben en wie weet stappen we wel eens samen in een vliegtuig? Dat is niet eens zo verkeerd ook?
Naaien met hete dame
Botaniaatje (30)
★★★★☆
Ik zoek een lekkere vent voor een wilde nacht. Ik zoek een lekkere vent die met mij een hete nacht wilt beleven. Ik hoop dat jij in vorm bent en een goede uithoudingsvermogen hebt, want het zal er wild aan toe gaan! ;)
Vrijen met lekkere dame
mereltjeheet (30)
★★★★★
Kan jij dit poesje tot spinnen brengen? Ik kan een katje zijn maar behandel je mij goed dan kan ik een spinnend poesje worden of een wilde tijgerin wat jij maar wilt. Ik ben voor alles in en heb veel gaatjes te vullen.
Vrijen met lieve dame
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates