Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere dame

xElvirax (38)

Wij zoeken een man of echtpaar voor geile seks. Mijn vriend in ik willen een man of echtpaar erbij voor een trio. Dit is nieuw voor ons en wij willen onze seksgrenzen verleggen. We zijn en stel zonder kinderen en je kan blijven slapen. We willen eerst met elkaar in de jacuzzi om elkaar daar op te geilen. Daarna de woonkamer in om het bloedgeil te maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: xElvirax
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Veessen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met lekkere dame xElvirax van 38 uit Veessen, Gelderland
danique81 (36)
★★★★☆
MET SPOED, SEKS GEZOCHT!! Lange dame met lange benen, wil weleens kijken hoe creatief wij kunnen zijn samen. Mijn benen in je nek, jouw tong tussen mijn zwoele lippen, elkaar verwennen en van soft neuken, naar keiharde stoten..Oeeeh, dit is erg, ik word al geil als ik het opschrijf. Laat me niet te lang wachten, want een paar maanden geen seks, zorgt ervoor dat mijn klitje op springen staat.
Daten met hete dame
Leslieknuff (36)
★★★★★
Kom in actie zodat we kunnen gaan neuken! Hallo daar lekkere hete sexy geile mannen. Als jullie nou eens stoppen met alleen maar te kijken en eens beginnen met in actie te komen zodat we binnenkort lekker met elkaar kunnen spelen en op elkaar kunnen klaarkomen? Dat zou toch heerlijk wezen?
Neuken met mooie dame
sannyshy (30)
★★★★☆
Lekker: All out! Ik word af en toe zo moe van mezelf wat een tutje ik ben en zo verlegen. Ik wil daar hier verandering in brengen. Ga me eens lekker anoniem als een sletje gedragen. Geil hoor! P.S. Wel discreet shhhhtttt ons geheimpje !!
Naaien met geile dame
AureliaC (38)
★★★★☆
Kom jij mij een beurt geven in mijn echtelijk bed? Jij wil vast wel bij mij langs komen wanneer mijn man is werken toch? Gaan we lekker samen douchen en daarna neuk jij mij in ons bed. Als je zorgt dat je weer weg bent voor hij thuis is dan vind ik het goed. Ik verlang alleen van jou dat jij vaker dan 1 keer klaar kunt komen. Lukt jou dat denk jij?
Neuken met sexy dame
Ketty (37)
★★★★★
Wil jij mij anaal nemen? Spreekt: lief zijn, spanning, anale seks en op regelmatige basis seks jou ook aan? Dan hoor ik het liefst zo snel mogelijk van jou.
Naaien met lekkere dame
Jieldoe (39)
★★★★★
Een leuke man. Oké ik ben al wat ouder en heb al een half leven erop zitten, maar ik ben nog lang niet op het eind van mijn leven. Via deze weg wil ik een nieuwe stap gaan maken in mijn leven en wil ik niet langer alleen door het leven gaan. Een fijne partner met wie ik alles kan delen dat zou ideaal zijn.
Afspreken met lekkere dame
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates