Gratis Aanmelden

Naaien met lieve moeder

LieveLiek (24)

Ben jij die lieve jongen die mij altijd zal blijven steunen? Meelijden vraag ik niet, want die fase ben ik voorbij. Wel zoek ik een praatpaal en een jongen die mij steunt. Ondanks de ellende ben ik een positieve en vrolijke meid gebleven. Dat zoek ik ook in een jongen. De rest over mijn interesseert mij niet zo, als de klik er maar is.

Maak contact met haar
  1. Naam: LieveLiek
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Alkmaar
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve moeder LieveLiek van 24 uit Alkmaar, Noord-Holland
pattypanter (39)
★★★★★
Wilde nachten is wat ik wil! Ik zoek een lekkere geile man.. voor 1 of meer wilde nachten!!
Dating met eenzame dame
Lekker-Blij (39)
★★★★☆
Rollenspel iets voor jou? Hou jij ook zo van rollenspellen? Ik ben er gek op. Welke rol zou jij willen en welke rol zou jij mij willen geven mocht je de vrije keuze hebben om te bepalen wat wij vanavond zouden doen?
Daten met mooie dame
juweelzo (31)
★★★★☆
Vrouw zoekt nieuwe vriendschappen. Ben jij op zoek naar een leuke dame, voor een leuke vriendschap? Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent, of wat je leeftijd is, of dat je gebonden bent of single. Ben alleen op zoek naar een vriendschap. Zou je het leuk vinden mij beter te leren kennen, mail me dan.
Afspraakje met geile dame
beetjverslaafd (33)
★★★★☆
Alles safe voor geile sex ervaring! what's in a (account) name;-) ja hoor eens, ik ga m d'r ook niet voor schamen hoor; ik doe het altijd safe!
Afspraakje met sexy dame
FruityTouch (32)
★★★★★
Fruit met slagroom deluxe!! Jummie! Fruit? Jummie! Fruit met slagroom? Dubbel jummie!! Maar niet zo maar in een kommetje of van een bordje, het lekkerste vind ik als ik jou mag versieren met toefjes slagroom en die toefjes dan gaan beleggen met vers fruit. Maak ik je daarna helemaal schoon ;) Dat is dan het begin van het voorspel maar het MOET er wel bij zijn. En uiteraard mag jij de slagroomspuit ook gebruiken en mij van een laagje slagroom voorzien.
Naaien met eenzame dame
Phennyy (30)
★★★★☆
Ik ben een serieuze vrouw op zoek naar een echte kerel. Ik hou van een eerlijke en verantwoordelijke kerel. Laten we samen een date hebben om te kijken of we compatibel zijn met elkaar. Ik heb een ruimdenkende man nodig die openstaat voor een serieuze relatie. Die houdt van kinderen en graag tijd met me doorbrengt
Sex met lekkere dame
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates