Gratis Aanmelden

Sex met lieve gilf

tante-annemiek (47)

Geen verplichtingen, wel sex! Ik zoek een leuke man voor een af en toe een afspraakje. Geen verplichtingen maar wel seks.. dat lijkt mij heerlijk!

Maak contact met haar
  1. Naam: tante-annemiek
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Aalst
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met lieve gilf tante-annemiek van 47 uit Aalst, Limburg-be
ForceH (30)
★★★★☆
Rondborstige dame zoekt leuke man. Een single man, en tenminste een man die weet hoe hij een vrouw moet behandelen. Kan jij jou hier in vinden, dan ben ik opzoek naar jou?
Dating met rijpe dame
Kissgirl1986 (31)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke toekomstige partner. Ik zoek geen jaloerse type, voor mij is het belangrijk dat wij beiden onze ruimte hebben om te doen wat wij dagelijks doen. Ik wil mij niet verstikkend in een relatie voelen, dus een aanhankelijke persoon is wel een afknapper. Verder zijn een leuke uitstraling en een leuke karakter wel gewenst
Sex met single dame
Feelll (32)
★★★★★
Gezocht: Plaatsvervanger voor deze lollipop! Lollies likken is leuk en lekker, maar het liefst lik ik aan jouw ballen en aan je lul. Heb jij een sappige lul voor me om aan te likken? Dan mag je me zo snel mogelijk een bericht sturen. Ik ben benieuwd wat voor reactie's ik ga krijgen!
Vrijen met single dame
Mikkie87 (30)
★★★★☆
Geile hete lange seks! Als ik dan geen man voor een relatie kan vinden dan maar lekker voor de seks want dat begin ik nu wel heel erg te missen. Voor mij geen vluggertje, geen one night stand maar wel hele middagen/avonden geile seks, lekker vaak klaarkomen samen, ik ben gek op pijpen en zaad en word graag lang en heet gelikt tot spuitends aan toe. Geil? Je laat me toch niet nog langer zonder zitten?
Afspraakje met wulpse dame
Vannity (37)
★★★★☆
Ik heb je nodig! Ja, ik heb jou nodig om mij goed te laten voelen. Zonder een lekkere pik ben ik nergens hoor! zo lang je dat maar weet! Kom jij mij vullen?
Sex met eenzame dame
jeweetzelfs (38)
★★★★☆
Ik ben best wel een slet Ik hoef niet versierd te worden voordat ik met je in een bed beland. je hoeft me alleen te laten weten welke wilde plannen je voor me hebt. Ik hou er van om heerlijk geneukt te worden en als ik voor je op mijn knieën ga dan hoef ik je niet te vertellen dat je me moet neuken, dan doe je dat toch gewoon.
Afspraakje met eenzame dame
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates