Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere dame

Gianna007 (27)

Een man die lief en ook zachtaardig is. Je zult van me houden zoals ik ben. Je kunt me het gelukkigste meisje van de wereld maken. Ik vind het geweldig als iemand me baby girl noemt, het voelt elke keer als muziek in mijn oren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gianna007
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Rutten
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met lekkere dame Gianna007 van 27 uit Rutten, Limburg-be
Dita (39)
★★★★★
In het openbaar Hee ik ben Dita en ik heb zo'n ontzettende zin om eindelijk weer eens een lekkere geile vent tegen te komen! Ik hou wel van seks ergens anders dan in bed!! Geef mij maar de auto, de bosjes of een openbare wc ergens midden in het centrum haha!
Afspraakje met lekkere dame
Pretogen1986 (31)
★★★★★
Gaan wij samen de spanning opzoeken? Ik zoek een beetje uitdaging in mijn leven, kun jij dat opvullen? Ik hou er van om leuke dingen te ondernemen, ben wel ondeugend en hoop dat jij dat ook bent. Ik vind mijn uiterlijk wel belangrijk en wil er altijd verzorgd uitzien. Ben jij geen jaloers type, hou je wel van wat spanning en samen genieten van de leuke momenten en verder geen verplichtingen? Lekkere seks hebben, het leuk hebben samen, en de spanning opzoeken?
Sex met sexy dame
Lourien (35)
★★★★★
Ik heb zin! Na best wel een beetje verdriet te hebben gehad van mijn vorige relatie ben ik nu weer vol opzoek. Niet naar een vaste vriend maar een speeltje. Ik wil geen vast meer voorlopig maar heb wel mijn behoeftes snap je! :)
Vrijen met mooie dame
B0oobs (30)
★★★★★
Ik heb ronde billen voor jou in de aanbieding en wat heb jij Billen mannen opgelet. Ik ben verkozen tot vrouw met de mooiste billen van mijn gemeente! Dus mocht jij houden van volle ronde billen dan ben ik jouw vrouw! Ps. even keuren mag natuurlijk altijd!
Sex met single dame
Benthe_Sanne (34)
★★★★☆
2 hartsvriendinnen neuken Hey wat leuk dat je even komt kijken op ons profiel. Wij zijn beste vriendinnetjes en delen ons hele leven al alles. Iedereen denkt altijd dat wij tweelingzusje zijn hihi. Nu deden we vaak samen spannende dingetjes na het stappen en nu hadden we het geweldige idee om toch een keer een trio te doen! Dan delen we voor het eerst samen een man! Lijkt jou dat ook een geil idee om 2 hartsvriendinnen te neuken dan moet je echt even reageren. Sorry dat we geen foto hebben, maar we worden liever niet herkend. Natuurlijk sturen we die wel als we contact hebben. Geen probleem. Dikke kus B en S
Dating met single dame
Bren32 (37)
★★★★★
wat zijn jou plannen? Ik dacht altijd dat dit soort sites voor gefrustreerde mannen zijn maar als ik zo eens kijk hier moet ik toch echt bekennen dat er zelfs hele knappe tussenzitten?! Ik was gewoon nieuwsgierig en oke ik verveelde me, en oke, ik heb zin...pfff nou dat is tenminste eerlijk toch. Ik heb nog niets in de planning dit weekend dus ik hoop dat daar snel verandering in komt.
Vrijen met lieve dame
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates