Gratis Aanmelden

Naaien met mooie oma

SandraS (54)

Een man van aanpakken mag mij direct mailen! Nogal dominant, erg zelfstandig en weet wat ik wil. Misschien is dat ook wel de rede dat ik op dit moment geen relatie heb. Een man moet in een relatie met mij stevig in zijn schoenen staan. Vooropgesteld dat ik hier niet op zoek ben naar een relatie, sluit ik het niet uit. Een man met discretie, goede lichamelijke hygiene en van aanpakken weet mag mij altijd mailen, graag zelfs!

Maak contact met haar
  1. Naam: SandraS
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Biervliet
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met mooie oma SandraS van 54 uit Biervliet, Zeeland
Joanna09F (36)
★★★★☆
Ik ben hier om mijn tepels te laten zuigen en mijn poesje te Ik wil mezelf vermaken en dat kan ik alleen doen met iemand die een vrouw goed kan verwennen. Dat betekent mondeling en wat daarna komt. Je pik moet in staat zijn om goed hard te worden en lang mee te gaan, want ik zal er goed gebruik van maken.
Sex met lekkere dame
rose2u (32)
★★★★☆
Is de man die ik zoek hier? Getatoeëerde man, groter dan ik en die zo lekker ruikt en natuurlijk die opkomt voor mijn kinderen als een liefhebbende en meest zorgzame vader. ik zou graag meer willen weten over verschillende jongens die er zijn.
Vrijen met geile dame
carool (38)
★★★★☆
Anaal maagd, tijd voor actie! Zelf vind ik dat ik wat meer actief moet zijn wat seks betreft en heb zin in een geil maatje die daar ook zo over denkt. Anaal ben ik nu nog maagd, dus totaal geen ervaring in. Heb jij zin om me te verwennen?
Vrijen met hete dame
CindyPindy (30)
★★★★★
Zo geil en zin om mijn natte kut door jou te laten verwennen Het is zo geil en ook zo lekker om er met jou een heerlijke tijd van te maken. Ik hoop zo dat het genieten gaat worden en we doen wat we lekker vinden. Dat is het fijnste wat er is. Kan ik er op rekenen dat we er voor gaan samen?
Neuken met hete dame
Molly147 (32)
★★★★☆
Iemand die ik leuk vind en bij wie ik mezelf kan zijn. Ik zou graag een leuke, grappige vent willen vinden die op zoek is naar nieuwe dingen. Ik zoek een ruimdenkend iemand en iemand die risico's neemt. Wie is er avontuurlijk?
Dating met wulpse dame
Christel_Love (33)
★★★★☆
Afspreken? Heb jij een stevige en dikke piemel? Heeft die zin in een lekker nat poesje? Mijn poesje wacht op jou lekkere piemel. Zullen we afspreken? Geheimpje van ons samen :)
Sex met geile dame
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates