Gratis Aanmelden

Vrijen met sexy dame

Odieliea (39)

Ik zoek geen casanova. Mijn naam is Odilia en ben al een tijdje alleen, ik wil niet zeggen dat ik eenzaam ben maar ik mis wel iets in mijn leven. Een lieve leuke en spontane man, waar ik lekker tegen aan kan kruipen na een lange dag werken. Je hoeft van mij geen casenova te zijn maar verzorging vind ik wel een belangrijk punt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Odieliea
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Niehove
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met sexy dame Odieliea van 39 uit Niehove, Groningen
Stacyready (36)
★★★★★
Een man die zowel vanbinnen als vanbuiten aantrekkelijk is. Een man met een groot hart en heel vriendelijk. Moet wilder zijn dan ik en groter dan ik ook. Kan of moet beter in bed zijn dan ik, kan me elke dag tevreden maken.
Afspraakje met hete dame
esmeestaatheet (38)
★★★★☆
Denk jij mijn fantasie waar te kunnen maken Mijn grootste fantasie is om het eens op een openbare plek te doen. Het lijkt mij zo spannend om gewoon een keer in een paskamer te gaan met een vent die er ook zin heeft. Of in de bioscoop.
Afspreken met lieve dame
NikkiGeil (37)
★★★★★
Geile meid zoekt jou. Trek in een geile meid? Tja, dacht ik ook! Ik zoek jou om mij lekker te verwennen, je tong langs mijn clit te laten glijden en je harde paal hard in mij te stoten. Dan krijg jij een lekkere zuig verrassing van mij :)
Vrijen met hete dame
HeavenS (35)
★★★★★
Deze advocaat is op zoek naar een betrouwbare man voor een d Ik hou van liefde, en ik wil ook een man die me liefde kan bieden. Ik ga niet achter een date aan. Dat betekent dat ik zelf niet achter een man ben om voor een date te gaan.
Afspreken met sexy dame
Hetekoffie (31)
★★★★★
Gewoon reageren en niet zo moeilijk gaan doen. Als je houd van koffiekleur en hete passionele sex en je wilt graag weten hoe het zal zijn als een echte black bitch je pik zuigt en neukt tot je ballen er pijn van doen, dan moet je zeker gaan reageren op mij. Maar ook als je wilt weten hoe het is om een kut douche te krijgen moet je reageren en ik leer je alles over hoe je mij moet likken om mij te laten squirten.
Daten met eenzame dame
Wildepanter1 (37)
★★★★☆
Grrr ik ben een tijger en mijn poesje is opzoek naar iets om Hey geile vent. Ik hou ervan om mij uitdagend te kleden. Laatst heb ik een pakje gekocht waar ik mijzelf heel stout in voel! Waar ik zin in heb is een man die mij komt uit kleden en dan aan mijn sappige plekjes begint! Zelf ben ik niet te stoppen als ik eenmaal een slappe lul stijf mag maken!
Afspreken met wulpse dame
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates