Gratis Aanmelden

Daten met mooie moeder

Chaudy_Kiki (25)

Wie wilt mijn poesje verwennen? Ik wil dat jij mijn poesje heerlijk komt verwennen met jouw tong en daarna eerst 1 vinger en het opvoert naar 2. Als kers op de taart wil ik dat jij jouw harde zo diep mogelijk erin schuift zodat ik je goed kan voelen... Kom jij klaar over mij heen? ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: Chaudy_Kiki
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Scooter
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met mooie moeder Chaudy_Kiki van 25 uit Amsterdam, Noord-Holland
April23th (39)
★★★★☆
een mooie man die lekker zichzelf is Ik ben gek op sporten, op auto's en het rijden daarin en ik ben gek op mannen!! ik merk dat de mannen steeds met afgezaagde openingszinnen komen! :P ik wil je gewoon graag leren kennen op hoe je bent en niet op hoe je jezelf voordoet!! je bent van jezelf al leuk genoeg !!
Afspreken met geile dame
MevrouwDeV (38)
★★★★★
Wie wil er verdwalen tussen mijn tieten? Jij legt met plezier je hoofd eens tussen mijn tieten, of misschien liever iets anders? Dat kan ook natuurlijk! Jij zoekt een dame die jou laat genieten van hete seks! En je vindt het spannend te weten dat ik getrouwd ben!
Afspraakje met eenzame dame
Luisinda (35)
★★★★★
Ik zoek een vent die mij langdurig wil verwennen. Ben jij die lekkere vent die de mannen van mij kan afhouden? Een goedverzorgde, lieven man dat ben jij die ook nog eens weet wat hij wel en niet wil. Ik hoop dat jij mij kan weerstaan, tijger.
Afspraakje met lekkere dame
JessieV (36)
★★★★☆
Een aardige man die zijn tijd neemt om mij te leren kennen! Ik ben op zoek naar een aardige man die de tijd neemt om mij te leren kennen en die vanaf het begin niet te moeilijk zal zijn voor mij. Ik zou graag samen uitgaan en leuke dingen doen.
Daten met lekkere dame
Sandradev2017 (36)
★★★★★
Ben jij er ook voor in? Ik ben op zoek naar een paar armen en benen van een lekkere vent die er ook nog goed uitziet. Gewoon een keer lekker knuffelen, neuken, pijpen, alles wat jij je maar kunt bedenken op lichamelijk gebied tussen een man en een vrouw. Ik heb weinig taboes dus als je zelf nog wat ideetjes hebt zijn die uiteraard ook zeer welkom. Ik wil geen relatie met je het is alleen lichamelijk. Ik heb namelijk al een man. Alleen door een ongeluk kan hij me niet meer geven wat ik verlang. Het zou wel leuk zijn als je enigszins iets te zeggen zou hebben want een beetje algemene ontwikkeling is natuurlijk ook wel aangenaam
Afspraakje met geile dame
AngelinaAngel (35)
★★★★☆
Mijn eerste date met jou Oke mijn perfecte eerste date met jou: je haalt me op, ik ben mooi aangekleed voor je, jij voor mij, we gaan naar een fijne plek waar we wat kunnen eten en drinken, lekker toetje na. We praten, lachen en voelen de klik. Daarna breng je me naar huis, naar mijn deur toe, ik speel een beetje met mijn sleutels, je pakt me stevig vast, kust me en daarna beleven we een heerlijke nacht!
Naaien met sexy dame
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates