Gratis Aanmelden

Neuken met eenzame gilf

maja1971 (47)

Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. W

Maak contact met haar
  1. Naam: maja1971
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Apeldoorn
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Brommer
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Neuken met eenzame gilf maja1971 van 47 uit Apeldoorn, Gelderland
Jozefien (36)
★★★★★
Vrolijke vrouw zoekt lieve man Ik zoek een lieve man met een goed gevoel voor humor die samen met mij wil genieten van het leven. Liefst iemand die zichzelf goed verzorgt en er goed uitziet.
Neuken met hete dame
Jannydeleukste (32)
★★★★☆
Neuk je mijn natte kut? Heel veel zin om mijn natte kut eens goed onder handen laten nemen. Zelf kan ik het ook natuurlijk en dat doe ik bij gebrek aan beter ook zeker. Maar het is lekkerder om er een dikke pik in te krijgen die me goed neukt. Mag dat de jouwe zijn?
Sex met wulpse dame
lekkahding (36)
★★★★★
Wie helpt me zoeken?? Je bent dan best wel even bereid om mij te helpen zoeken? haha,
Daten met lekkere dame
CatLose2504 (34)
★★★★☆
Een hete spannende man! Val jij op een lekkere stoere dame, die niet verlegen is? Ben je er niet bang voor dat ik je alle hoeken van de slaapkamer en misschien zelfs daarbuiten laat zien? Niet wachten en mailen, want ik heb zin in een hete seksvriend, die mij ook eens wat spannends kan brengen.
Naaien met sexy dame
Bren32 (37)
★★★★★
wat zijn jou plannen? Ik dacht altijd dat dit soort sites voor gefrustreerde mannen zijn maar als ik zo eens kijk hier moet ik toch echt bekennen dat er zelfs hele knappe tussenzitten?! Ik was gewoon nieuwsgierig en oke ik verveelde me, en oke, ik heb zin...pfff nou dat is tenminste eerlijk toch. Ik heb nog niets in de planning dit weekend dus ik hoop dat daar snel verandering in komt.
Vrijen met lieve dame
MisssMaxii (35)
★★★★★
geef jij wel voldoende? Moeder van drie en samenwonend die niet genoeg thuis krijgt. Zoekt iets discreet en safe.
Afspraakje met eenzame dame
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates