Gratis Aanmelden

Daten met lekkere gilf

lavie (50)

Rustige avontuurlijke man met ouderwetse normen en waarden. Reizen moet jouw passie zijn en misschien mag ik uiteindelijk wel jouw eerste passie worden. Rustige avontuurlijke man die weet hoe hij een dame moet behandelen met ouderwetse normen en waarden.

Maak contact met haar
  1. Naam: lavie
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Piershil
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met lekkere gilf lavie van 50 uit Piershil, Zuid-Holland
Knopje5 (30)
★★★★☆
Echte kerels om mee naar huis te nemen. Om eerlijk te zijn vind ik mij zelf eigenlijk best wel een lekker wijf hoor. Krijg vaak complimentjes van mannen en wordt vaak aangesproken maar als ik ze dan mee naar huis vraag zijn ze vaak overdonderd. Hier zitten toch niet van die bange poeperds hè? Echte kerels wil ik!
Sex met lekkere dame
Sandrinaake (30)
★★★★☆
Weinig ervaring maar wil graag meer proberen Een man met ervaring op seks gebied die mij daarmee wel een handje zou willen helpen. Standaard seks is goed maar ik hoor vaak dat de wat extremere dingen wat beter zijn en wil dat graag ondervinden. Dus heb jij dit in huis, zou je net als ik zonder verplichtingen willen genieten en mij de fijne kneepjes van seks willen bijbrengen, laat dan snel een stout berichtje achter.
Neuken met sexy dame
Feestbeestjes (31)
★★★★☆
Een man voor mij... kan je dan aan iemand die je niet kent al eisen stellen? Ik zou het leuk vinden als je donker haar zou hebben..
Dating met mooie dame
GBsletje (37)
★★★★★
Ik ben geil en een sletje!! Hete geile en een beetje dirty denkende sletje is dan misschien wel op zoek naar jou! Je houd van een hete uitdaging en grenzen verleggen? Dan ben ik je Bitch!!
Vrijen met lieve dame
Stacey1981 (36)
★★★★★
Heb jij zin in mij? In eerste instantie ben ik alleen op zoek naar iemand om elkaar oraal te verwennen. Misschien dat er meer kan/gaat gebeuren maar dat zien we dan wel. Heb jij zin in mij?
Neuken met eenzame dame
SchattigPoesje (36)
★★★★★
Wil jij mij neuken als mijn vriend toekijkt? Ik zoek een man die met mij wilt neuken en die het geil vind als mijn vriend toekijkt als wij neuken. Mijn vriend geilt erop om toe te zien hoe ik door een andere man geneukt wordt. Je hoeft verder niets met hem te doen. Hij kijkt en trekt zich af en dat is het. Wie ziet dit zitten met mij?
Naaien met lieve dame
Anne-Meike
★★★★★★★★★☆
Ik ben onlangs verhuisd naar een huis met een tuin die een grote bende is. Ik zoek dus hulp en ik heb geen geld meer over door die hele verhuizing, dus ik ben bereid om in natura te betalen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates