Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie gilf

Alee-naX (49)

Een eerlijke en loyale man om mee om te gaan. Ik hou van mensen met wie ik makkelijk kan praten en die ook eerlijk zijn net zoals mij. Ik hou van mensen die ik makkelijk kan vertrouwen en ik zoek een loyale man zoals ik ben. Ik hou ook van mensen die voor anderen zorgen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Alee-naX
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met mooie gilf Alee-naX van 49 uit Brussel, Brussels
Lizawil87 (30)
★★★★★
Liza wil los gaan men man die passie kent! Echt een passionele minnaar ook al klinkt dat saai haha. Dat is het niet! Ik wil een man die mij laat sidderen van genot en alle plekjes ontdekt. De tijd neemt en meer aan mij denkt dan aan zichzelf. Waar is die gentleman between the sheets?
Afspreken met sexy dame
Sakura (35)
★★★★☆
Ik verleid je met mij mooie lichaam! Hallo, hier een mooie Aziatische vrouw. Mooi strak figuur en heb eigenlijk altijd wel zin! Kom jij mijn honger stillen?
Sex met single dame
push_it (31)
★★★★★
Kan jij mij dat terug geven? Ik ben een sportieve vrouw. Ik houd ervan om mijn lichaam te laten werken en ga tot het uiterste. Ook in bed heb ik diezelfde instelling. Niet passief achterover liggen, maar actief bezig zijn met het genot van mijn bedgenoot. Op allerlei manieren wil ik die verwennen! Maar ik verwacht wel hetzelfde terug....;-) Geinteresseerd?
Dating met lekkere dame
Cristellin (35)
★★★★★
Deze hete seksverslaafde wil lekker komen Verslaafd aan aandacht is het denk ik. Mijn werk is zo lekker en fijn! Maar ik ben zo geil als boter als ik klaar ben met mannen laten komen. Ik laat er zeker 6 per dag komen, maar nu ik. Wie laat mij lekker komen?
Sex met hete dame
Minashh (38)
★★★★★
Zal ik mijzelf alvast opwarmen voor jou? Heb jij genoeg in huis om mij het hof te kunnen maken tussen de lakens? Mijn naakte lichaam wacht hier vol smacht op jouw heerlijke verwennerij. Zal ik alvast beginnen om mijzelf op te warmen of kom jij nu al aanrennen?
Neuken met hete dame
yveet (35)
★★★★★
Lekkere seks! Kom jij ook te kort thuis? Of zoek je gewoon lekkere seks met een dame? Laten wij elkaar leren kennen, het leuk hebben samen. Goeie seks hebben, en lekker genieten. Ik hou van mannen met een goed lijf!
Naaien met eenzame dame
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates