Gratis Aanmelden

Neuken met lekkere dame

Ellakiss (28)

Welke man leert mij hoe ik een man kan verwennen? Je vind het niet erg dat ik nog helemaal geen ervaring in bed heb en wilt het me graag leren. Vooral hoe ik een lekkere man het beste kan verwennen is iets dat ik graag wil leren en onder de knie wil krijgen zodat je ook lekker kan genieten

Maak contact met haar
  1. Naam: Ellakiss
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwegein
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lekkere dame Ellakiss van 28 uit Nieuwegein, Utrecht
xHildex (37)
★★★★☆
Raad eens waar ik goed in ben.. Ik heb mooie zwarte krullen en een heerlijk pijp mondje. Die wil jij toch gewoon op je lul hebben? Of zie ik dat fout? Je mag en kan alles met mij doen, geen brug te ver! Heb ik je geprikkeld? Stuur een bericht!
Afspreken met hete dame
GeheimeNymfo (32)
★★★★★
Geen one night stand Ik zoek geen liefde, geen one night stand maar een combinatie van een leuk en lekker met elkaar omgaan voor meerdere keren tot het ophoudt met geil zijn. Daarom: geen routine erin laten sluipen, hou het spannend, laat me tintelen van geluk dan doe ik dat ook met jou!
Vrijen met mooie dame
HeteChoco (38)
★★★★☆
Hopelijk geef je me snel die harde lul Geen zin om mijn tijd te verdoen, ik wil een harde lul op alle plekken voelen! Zie dit als een noodoproep, de eerste die zich aan gaat bieden heeft voorrang. Zeg nou zelf, heb je geen zin om dit lichaam te verwennen? Ik trek er een hele dag vooruit dus de bal ligt nu bij jou! Kom me suf neuken alsjeblieft!
Sex met lekkere dame
blondEs (39)
★★★★★
Verwen mij met jouw liefde Je houdt ervan om een vrouw te verwennen, niet met kado's maar met liefde en aandacht. Ik krijg graag aandacht, zoals bijvoorbeeld een heerlijke massage of een zelfgekookte verrassingsmaaltijd hihi. Ik ben denk ik gewoon een beetje romantisch.
Vrijen met hete dame
Margje79 (38)
★★★★☆
Lieve en gezellige vrouw zoekt leuke relatie Een gezellig type, lekker sociaal. Die houdt van een goed gesprek of een uitje maken. Het hart op de goede plek en het belangrijkste is dat jij ook op zoek bent naar iets serieus.
Afspreken met geile dame
wannabeeMeike (37)
★★★★★
Vrouw wilt man om haar suf te neuken. Ben jij die geile vent, die net als ik alleen maar op zoek is naar sex en alle gaatjes bij een vrouw wilt vullen. Dan ben je op zoek naar deze dame! Wil je alleen maar neuken en geen relatie, dan zoek ik jou.
Sex met hete dame
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Badkamer schoonmaken (Klus van 2 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates