Gratis Aanmelden

Neuken met geile vrouw

Patje1943 (74)

Wie wilt er met mij komen spelen? Ik zoek iemand om eens stout mee te doen. Ik zoek niet naar de liefde van mijn leven, maar iemand die in vorm is om mij goed te kunnen verwennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Patje1943
  2. Leeftijd: 74 Jaar
  3. Woonplaats: Axel
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met geile vrouw Patje1943 van 74 uit Axel, Zeeland
Mirjam-de-H (34)
★★★★☆
Een fijne man met veel respect! Een vrouw hoeft van jou niet echt op te vallen, zolang je iemand hebt die jou trouw blijft ben je heel tevreden. Je hoedt van lange wandelingen in de natuur en bent dol op dieren. Jij zelf zweert ook trouw bij 1 vaste partner en zo zullen wij samen heel gelukkig kunnen worden.
Dating met lekkere dame
Daphnexx1907 (39)
★★★★★
Ik wil een friend with benefits Ik ben op zoek naar iemand die geen toewijding wilt, dus geen druk . Ik wil aan een harde pik zuigen en ik zal ervoor zorgen dat de eerste keer dat je klaarkomt in mijn mond zal zijn. Laat me elke druppel van je sperma drinken en ik zal op je gezicht gaan zitten zodat je hetzelfde kunt doen voor mij
Afspraakje met eenzame dame
Seeetjane (35)
★★★★★
Iemand die ontspannen in het leven staat en mij gelukkig kan Het is mijn doel om een man te vinden die alleen van mij zal zijn. Ik wil dan elke avond genieten van elkaar, een wandeling maken en samen naar de maan kijken.
Neuken met single dame
dayznightz (34)
★★★★☆
Mag ik je leeg melken? Ik ben best verlegen maar zodra je mij los hebt en in bed dan ben ik niet meer te houden. Dan ga ik je klaar rijden en zal ik ervoor zorgen dat er geen druppel zaad meer in je pik zit als je weer weg gaat. Ik zal je helemaal leeg melken.
Neuken met lekkere dame
Nadipadi (33)
★★★★☆
Welke fantasie is die van jou? Vind je het niet erg dat ik niet op zoek ben naar de normale dingen in het leven en ook in bed? Hoe spannender het we kunnen maken des te lekkerder dat het gaat worden. Je bent ook iemand die graag iets nieuws wilt proberen
Afspreken met rijpe dame
Cancandie (36)
★★★★★
Een aardige Je geniet van de goede dingen in het leven en bij voorkeur dezelfde dingen als ik geniet, kunst en musea. Ik ben op zoek naar een serieuze partner, niet alleen een eendagsvlieg, hoewel alles begint met een dag natuurlijk ;-)
Sex met mooie dame
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates