Gratis Aanmelden

Afspraakje met lekkere moeder

xRoundnRoundx (25)

Geen rubber voor mij! Hoiiiiiiiiiiiiiii wil jij weten wat ik hier kom doen!! Stuur maar een PB p.s. ik haaaaaaat condooms

Maak contact met haar
  1. Naam: xRoundnRoundx
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats: Hilversum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Scooter
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met lekkere moeder xRoundnRoundx van 25 uit Hilversum, Noord-Holland
Sannewest1980 (38)
★★★★★
Genieten we vooral lekker van elkaar? Genieten van een leuke tijd met een leuke man, meer hoef ik niet hoor. En als het echt lekker is dan gaan we er wat mooiers van maken. Is dat een leuk idee?
Afspreken met mooie dame
LolitaTATA (35)
★★★★☆
Neuk je mij hard? Je neukt mij zo lekker en hard, dat de buren oordoppen nodig hebben. Het is erg geil, als je afwisselt in tempo en in standjes. Je vind het lekker als een vrouw je pijpt, en je beft ook graag. Je staat open voor anaal en speeltjes. Een rollenspel lijkt je geil!
Neuken met single dame
ForceH (30)
★★★★☆
Rondborstige dame zoekt leuke man. Een single man, en tenminste een man die weet hoe hij een vrouw moet behandelen. Kan jij jou hier in vinden, dan ben ik opzoek naar jou?
Dating met rijpe dame
Meikegehuwd (35)
★★★★★
Vullen we elkaar aan op alle vlakken? Ben jij een man die eigenlijk hetzelfde mist en er met mij voor willen gaan? Dan hoop ik de man te vinden die me aanvult en doet waar hij goed in is!
Naaien met lieve dame
Luciadehotste (39)
★★★★★
Ga jij met mij mee winkelen? Wie weet worden wij dan ook bet Ik heb laatst toen ik aan het omkleden was in het pashokje in een kleding winkel gehoord dat er een stel naast mij seks had! Super spannend en iets waar mijn kutje gelijk nat van werd. Toen besefte ik mij dat ik wel iets meer passie kan gebruiken in mijn leven. Het hand werk is te saai! Durf jij samen met mij het pashokje in te duiken en mijn kutje te beffen?!
Afspraakje met lieve dame
cyntzoekt (37)
★★★★★
Een vriend wil ik die met mij uit eten wil of leuke dingen w Het gevoel krijg ik dat ik steeds meer indut. Voelt absoluut niet prettig en daar wil ik verandering in brengen. Ik moet wat meer eruit en een actiever leven gaan leiden. Ik ben begonnen met sporten en daar krijg ik al veel meer energie van. Ik wil ook wat meer uit eten gaan of naar een gezellige gelegenheid. Daarvoor zoek ik een man en van mij mag er ook liefde tussen ons groeien. Geen must want een goede vriend zal ik ook blij van worden.
Daten met rijpe dame
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates