Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

Keetiiee (27)

Kom maar met die vuist! Heb jij grote handen en is fisting/vuistneuken iets wat je geil vind of waar je ervaring mee wilt opdoen, dan heb je hier de mogelijkheid om je eens uit te leven. Ik ben gebonden dus discretie wordt verwacht/is vereist.

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetiiee
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Akersloot
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame Keetiiee van 27 uit Akersloot, Noord-Holland
S1enna (33)
★★★★☆
We zijn gelijken! Dat er spanningen zijn in een relatie of dat er iets fout gaat, is normaal. Maar dat is geen reden om te zeggen dat het aan mij ligt, dat ik slecht of waardeloos ben. Praat het uit met mij en het is weer goed.
Vrijen met geile dame
Amsterdamsgenot (38)
★★★★☆
Lekkere donkere vrouw zoekt stevige broeders voor geil triot Dag schatjes, wil jij een spannend triotje met mij? Stop jij je pik tussen mij lekkere dikke lippen? of wil je mij heerlijk donkere kontje.. het mag allemaal. Ook voor de onervaren mannen op het gebied van groep sex en gangbangs! Bij mij ben je aan het juiste adres!
Naaien met eenzame dame
MarileenM (36)
★★★★☆
Blonde single wil introverte hard werkende man Brave blonde meid. Ben heel erg down to earth en zal niet zo snel gek doen. Ik ben op zoek naar de liefde en een vertrouwelijke relatie met een introverte, zachtaardige man. Ik sta volop in het leven en lach iedere dag. Hard werkend en dat verlang ik ook van jou!
Neuken met lieve dame
Stepha1984 (33)
★★★★☆
Ik ben gewoon nieuwsgierig op zoek naar een leuk persoon Ik zoek een serieuze persoon, waarmee ik ook serieuze gesprekken mee kan voeren. Ik vind de denkwijze veel belangrijker dan het uiterlijk. Verder moet het gewoon klikken tussen ons. Groetjes!
Vrijen met wulpse dame
Kenrada (38)
★★★★☆
Ik wil een sexy geile man! Droom jij daar ook van? Van een hele nacht NEUKEN? Steeds opnieuw beginnen en alle standjes uit de kamasutra afwerken? Beffen, PIJPEN, anaal, oraal alles en dan meer dan één keer?
Dating met mooie dame
Karin (35)
★★★★☆
Een leuke man die mij een gezonde levensstijl kan aanmeten. Op zich vind jij mijn overgewicht geen probleem maar als ik het jou lief vraag wil je gerust meedoen aan mijn gevecht tegen de kilo's. En zoals ik al zei heb jij ook nog wel een paar andere manieren om aan mijn conditie en aan mijn figuur te werken.
Afspreken met lekkere dame
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Sabien
★★★★★★★★★★
Ik heb een rommelkamertje die echt een keer opgeruimd moet worden. Hij is klein, maar ik heb te veel pijn in mijn knie. Als beloning met je met mijn borsten spelen.
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates