Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

alexadra (39)

Lieve man gezocht Zoek jij net als ik een fijne relatie, of een innige vriendschap? Ik zoek wel een man die verzorgt is, houd van sporten, houd van lekker eten, en een drankje lekker vind op zijn tijd. Een fijn samen zijn opbouwen, dat is wat ik zoek.

Maak contact met haar
  1. Naam: alexadra
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Kolham
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met mooie dame alexadra van 39 uit Kolham, Groningen
LucilleZkt (34)
★★★★★
Ook dol op seks? In het dagelijks leven ben ik een stewardess, en moet daarvoor ook veel reizen. Maar voor een lekkere man maak ik wel tijd, die dol op seks is. Als je meer informatie over mij wilt hebben, dan kun je me een berichtje sturen.
Dating met hete dame
NoorJ (38)
★★★★☆
op zoek naar een fatsoenlijke interessante kerel interessante mysterieuze mensen. houdt van de natuur. liefdes, dieren en natuurlijk moet het een echte oprechte persoon zijn met goede bedoelingen met betrekking tot daten.
Dating met hete dame
Ikbenmooi82 (36)
★★★★☆
Te lang droog en geil, dat is geen goede combi! Al een tijd lang sta ik droog en dat moet anders. Ik vind seks heerlijk maar heb er niet de juiste persoon voor op het moment. Een seksmaatje ben ik naar op zoek die me in bed alle hoeken laat zien. Ben jij opgewonden genoeg om mij met je dikke pik eens goed aan te pakken?
Dating met eenzame dame
msx2 (37)
★★★★★
Samen een spelletje spelen? Ik ben dol op kaart spelletjes. En daarom lijkt het mij leuk om jou beter te leren kennen onder het genot van een drankje, hapje en een vragenvuur tijdens het klaverjassen.. Kan dus druk zijn, maar ook mijn rust moment pakken. Wordt jij mijn man? Ben je lief, eerlijk, open, en betrouwbaar? Dan hoop ik een lief berichtje te krijgen, en kunnen we een leuke date plannen? Of een spelletjes spelen ;)
Naaien met eenzame dame
Souad (32)
★★★★★
Geef jij mijn eerste anale ervaring? Ja, Hier ben ik beland voor een eerste ervaring met anale sex. Het werd aangeraden door een van mijn vriendinnen. Die zei dat ze ook komt kijken als de juiste persoon zich voor heb gedaan. Als jij met je lekkere harde pik mij wel wil vullen, laat dan wat van je horen.
Daten met eenzame dame
Hendrika84 (33)
★★★★☆
Waar is die man die geen woorden vuil maakt en me gelijk pla Zijn er hier ook mannen met lef die gelijk durven afspreken zonde boe of ba, er op af en gaan met die banaan?
Dating met lieve dame
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Karlijn
★★★★★★★★★★
Het plafond van mijn badkamer zit vol bruine vlekken. Kun jij dat voor me overschilderen in wit? Dan wacht ik op jou in de badkuip... Gaan we samen lekker genieten van elkaar.
Plafond schilderen (Klus van 1 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates