Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

Avery_y (29)

Ik zoek hier de man van mijn dromen De man die ik zocht, is degene die van me houdt. op mijn best en zal nog steeds van me houden op mijn slechtst, een man die altijd naar mij zou gaan kijken..

Maak contact met haar
  1. Naam: Avery_y
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met lieve dame Avery_y van 29 uit Amsterdam, Noord-Holland
SexyMary (36)
★★★★★
Ik pak hem wel!! Ken je dat zo een stinkend jaloers vriendje die je bijna niet het huis laat verlaten en dan zelf ook nog op pad gaat om ze ex te neuken.. wat een zak! Hij is bijna history maar ik moet hem nog ff terug pakken.. Wie helpt! Ik beloof je dat je geen spijt zal krijgen hoor..
Vrijen met wulpse dame
Indira79 (38)
★★★★☆
Ik heb heel veel liefde te geven Mijn toekomstige man, ik ben vol liefde !! En ik ben klaar om het aan een oprechte, aandachtige en intelligente man te geven !! Ik ben de leugen in mijn leven zat. Ik kan niet tegen mensen die de huichelaar spelen en in hun neus kijken! Ik heb stabiliteit nodig met mijn man, die klaar is voor familie !!
Naaien met single dame
AnnaNaakt (30)
★★★★★
Vrijgezel en zin om te seksen! Wat denk je ervan? Ik ben vrij en ongebonden, heb altijd wel zin in erin om een man naakt te zien en te voelen en zijn handen over mijn lichaam heen te voelen gaan. De warmte van een man, zijn geur, zijn smaak, die heerlijke pik in mijn mond, handen en kutje te voelen, heerlijk!
Neuken met single dame
HotenSpicy (30)
★★★★★
Ik wil iets in het geheim.. Ik wil een geheime verhouding met een man die niet altijd kan en wil afspreken. Zelf heb ik ook een relatie namelijk. Voor mij mag je ook bezet zijn, dat vind ik zelfs nog spannender. Maar ben je alleenstaand vind ik het ook goed.
Vrijen met mooie dame
Valen80 (37)
★★★★★
Ik wil het weer van de daken kunnen schreeuwen! Zover is het Yeah mijn man is, stoer, lief, grappig, sociaal, een beetje onzeker mag best! En vooral open over zijn gevoel. Ik ben wel een beetje klaar met die mannen die geen ik hou van jou kunnen zeggen of er altijd maar om heen draaien! Wanneer ik jou leuk vind mag de hele wereld het weten en dat hoop ik andersom ook te vinden.
Neuken met lieve dame
jetmeer (37)
★★★★☆
Netjes, verzorgt en discreet? Weet jij waar je naar op zoek bent? Ik denk dat je hier van alles kan tegenkomen dus ik laat me gewoon verassen. Ben jij ook z'n type die van verassingen houdt, altijd in is voor een grapje en gevoel voor humor heeft? Ik wil wel een goed uitziende man ontdekken met een leuk karakter, netjes en verzorgt bekleedt en heel discreet met deze site omgaat?
Naaien met geile dame
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates