Gratis Aanmelden

Neuken met geile dame

Frotsa (39)

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd Ik zoek een man die mijn weer echt vrouw laat voelen. Iemand waarvoor ik lekker kan koken. Elkaar verrassen, lief hebben en het leuk hebben samen. Ik lach graag en ga dan ook het liefst een comedie kijken in de bios. Ik ga voor jou door het vuur als de liefde echt is maar dat soort liefde is schaars maar ik geef de moed niet op en zoek vrolijk verder!

Maak contact met haar
  1. Naam: Frotsa
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwe-Tonge
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met geile dame Frotsa van 39 uit Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland
MamaMirjam (38)
★★★★★
Dokter is er een dokter in de zaal?? Ik kijk in de speigel ik spreid mijn kutje en denk ziet er goed uit.. Ik zou graag eens een andermans mening hier over willen. Ik houd van dokter spelletjes, kom jij mijn eens onder zoeken?
Sex met wulpse dame
Luce4 (32)
★★★★☆
Ik wil je helemaal leren kennen! Vind me aardig en lief om wie ik ben, niet om wat ik ben. Jij mag al het geld ter wereld hebben, dat interesseert me niet. Jij als persoon bent belangrijk voor mij. Hoe je praat, hoe je je gedraagt, hoe je lacht en hoe je huilt. Ik wil je helemaal leren kennen!
Daten met geile dame
Lovegirl2018 (39)
★★★★★
Zuig jij aan mijn tepels? En pak je mijn clitje mee? Geile meid heeft zin in een partij goede seks en heeft daar ook veel voor over. Een geile neukpartij is voor mij complete seks, niets overslaan en elkaar keer op keer laten klaar komen. Zuig mijn tepels en mijn clitje dat geeft mij wel een lekker gevoel ook!
Dating met eenzame dame
lotchar (39)
★★★★☆
Wie wil er met mij gaan voor een body2body massage? Naaktstranden kan je mij iedere zomer op vinden. De brandende zon op mijn blote huid maakt mij altijd loom en nog meer .;-). In de winter mis ik dit en dan zoek ik andere warmte op. Dat is de geile warmte van een man en mijn body wil dat voelen. Beginnen we eerst met een body 2 body massage en daarna mag je mijn kutje neuken.
Neuken met geile dame
Bren32 (37)
★★★★☆
wat zijn jou plannen? Ik dacht altijd dat dit soort sites voor gefrustreerde mannen zijn maar als ik zo eens kijk hier moet ik toch echt bekennen dat er zelfs hele knappe tussenzitten?! Ik was gewoon nieuwsgierig en oke ik verveelde me, en oke, ik heb zin...pfff nou dat is tenminste eerlijk toch. Ik heb nog niets in de planning dit weekend dus ik hoop dat daar snel verandering in komt.
Vrijen met lieve dame
GroetjesvanCora (35)
★★★★☆
Bij mijn borsten pakken terwijl jij mij beft. Pak mij bij mijn borsten terwijl je mij aan het beffen bent en laat mij kreunen van genot. Daarna mag jij die kloppende lul diep in mijn poesje stoppen en mij klaar laten komen.
Afspraakje met mooie dame
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates