Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

*wanda* (28)

begint het bij een strandwandeling?. Na een langdurige zoektocht ben je hier uitgekomen. Je wilt graag nieuwe, gezellige mensen ontmoeten met dezelfde interesses. Naast een goed gesprek sta je ook open voor kritiek. Na een lange, intensieve strandwandeling weten wij wel of wij verder gaan of het erbij laten.

Maak contact met haar
  1. Naam: *wanda*
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Lommel
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met mooie dame *wanda* van 28 uit Lommel, Limburg-be
Hotlisa1987 (30)
★★★★★
Geile vrouw heeft neukpartij nodig Je wilt mij goed neuken en wil je mijn nieuwe seksmaatje worden? Ik sta open voor alles. Ik wil gewoon zeker weten dat ik je kan vertrouwen en je hygiënisch bent!
Afspraakje met sexy dame
Partybaby (37)
★★★★☆
Hoe ga je komen dan? Als jij zou mogen kiezen, zou je dan klaar komen 1 in mijn kut? 2 op mijn kut? 3 in mijn mond? 4 in mijn kont? 5 over mijn tieten heen? 6 anders namelijk:
Sex met wulpse dame
JaThees (31)
★★★★★
Neuken? Geile vrouw zoekt een geile man? Wie wil er lekker neuken? Anaal, speeltjes, rollenspellen, ik wil alles met je doen? Jij ook met mij? ;)
Daten met lekkere dame
sheshellyy (32)
★★★★☆
Op zoek naar een leuke en actieve man. Ik ben op zoek naar een actieve man die ook graag naar buiten gaat, en die een goed leven leidt, omdat je weet dat het leven te kort is! Dus we moeten er elke dag het beste van maken, denk je ook niet?
Neuken met sexy dame
JackyJolien (31)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een stoute date! Als ik een dag zou mogen uitkiezen waar ik helemaal los ga, dan is het wel Koningsdag! Een vrije dag om te kunnen genieten van alcohol, gezelligheid en misschien wel sex! Heeft er iemand daar interesse in?
Afspraakje met eenzame dame
NatNatalie (31)
★★★★☆
Welke man komt mij in al mijn gaatjes neuken, Als het om seks gaat dan ben ik de dame hiervoor, ik heb al veel dingen gedaan en meegemaakt. Je kan met mij alle kanten op, ik vind het ontzettend geil als je mij in al mijn gaatjes gaat neuken en wil dat ook het liefst meerdere keren achterelkaar doen!
Neuken met sexy dame
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates