Gratis Aanmelden

Naaien met lieve oma

Onnetjes (54)

Geen relatie maar alleen maar een minnaar nodig. Een wilde man die zin heeft in een wild avontuur, ben jij net zoals mij op zoel naar een lekker avontuurtje? Ik woon samen, maar het is niet genoeg voor mij. Het maakt jou allemaal niets uit, want jij bent op zoek naar een minnares en niet een vaste relatie. Jij mag graag likken, zoenen, gepijpt worden en vindt het heerlijk als de vrouw jou klaar neukt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Onnetjes
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Jonkersvaart
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Motor
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve oma Onnetjes van 54 uit Jonkersvaart, Groningen
IRIS91 (30)
★★★★★
Lijkt het jou wat om samen met mij te genieten? - - Discreti Door privé-omstandigheden ben ik hier op zoek naar een discrete minnaar. Ik zit (nog) in een relatie maar kom aanzienlijk te kort. Lijkt het jou wat om samen met mij te genieten? Dan zou ik graag wat meer informatie over jou ontvangen. Wat jij mij te bieden hebt in bed bijvoorbeeld of vertel me gewoon één van je geile en of vieze verlangens die je een keer uit zou willen zien komen. Alvast veel geile groetjes, Miranda.
Vrijen met geile dame
YinnieYinte (39)
★★★★★
Samen zijn we heel bijzonder Wat een luxe dat ik hier mag aangeven aan welke criteria jij 'moet' voldoen. Maar het probleem is dat ik niet echt wensen heb. Ik ben zelf ook maar een hele normale vrouw zonder bijzonderheden. Of misschien is dat juist wat me zo bijzonder maakt?
Daten met lieve dame
WillemijnBee (32)
★★★★★
Geil Groningse wil echte sex, geen virtueel gegeil. Denk dat het helder is waar het hier om draait. En mensen die geen echte sex willen of alleen maar een beetje achter de computer willen zitten trekken ga dan lekker ergens anders heen.
Sex met sexy dame
Djojo (36)
★★★★★
Kom jij spelen met mijn piercings? Overdag gehuld in een extreem net mantelpakje, maar zodra ik thuis ben gaat het uit en ben ik het liefst naakt. Zo bewonder ik mijn heerlijke piercings, kan er zelfs bijna niet vanaf blijven. Weet je hoe lekker het is als je er een beetje aan friemelt en draait en wat dit doet met mijn lichaam? Nee? Kom dan maar eens lekker friemelen!!!
Afspraakje met wulpse dame
Boerinneke (31)
★★★★★
Ik zoek een borstenman die mijn heerlijke borsten komt verwe Een echte borsten man die mijn heerlijk borsten flink onder handen kan nemen, lekker aan mijn tepels sabbelen en vooral lekker ondeugend en geil er van worden zodat je mij daarna een lekkere beurt kan geven.
Vrijen met lekkere dame
Eleonore (32)
★★★★☆
Ben jij die man die ik zoek? Jij die mijn wenkbrauwen doet fronzen.... Ik zoek een man die met heel zijn hart ook opzoek is naar een leuke vrouw. Single man, die het leven alleen ook zat is. Samen gezellige dingen ondernemen. Het fijn hebben samen.....
Afspraakje met eenzame dame
Aylin
★★★★★★★★★★
Twee muren moeten voorzien worden van een nieuw behang en ik heb geen geld om er voor te betalen, maar ik wil wel een keertje sex hebben om je werk te vergoeden.
Behang plakken (Klus van 2 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates