Gratis Aanmelden

Neuken met single gilf

WlimaV (47)

Kun jij mijn sappige kutje weerstaan? Inmiddels in de 40 maar het lijf van een twintiger. Maatje 36, Lekker strak kontje, prachtige tieten en een kutje zo sappig dat ze niet te weerstaan is.

Maak contact met haar
  1. Naam: WlimaV
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Oostvoorne
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Fiets
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met single gilf WlimaV van 47 uit Oostvoorne, Zuid-Holland
Bouwjaar78 (39)
★★★★★
In een relatie wil ik op de eerste plaats komen Jij wilt mij wel aandacht geven, je hebt tijd voor mij en laat niet altijd tig hobby's en vrienden voor gaan. Heb er totaal geen problemen mee dat je met vrienden eens iets doet maar als ik daardoor achteruit gesteld word, dan hoeft het voor mij toch niet meer.
Daten met eenzame dame
Anouk2311 (39)
★★★★☆
Ik heb zin in jou! Het hele totaal pakket van A tot Z! Vroeger had ik genoeg mannelijke aandacht maar nu met werk erbij kom ik ze niet meer zo tegen. Vandaar dat ik mij hier aanmeld want ook een vrijgezellige dame wilt zo af en toe wat genot delen met een leuke man. Ik zie de label vrienden met seks wel zitten. Ik hoop een man tegen te komen of een jonge jongen die het lekker vind om te beffen. Maar wel iemand die serieus is en niet na 1 keer niet meer van zich laat horen.
Naaien met sexy dame
MijnWille (37)
★★★★★
Mijn geilsappen mag ik die op jouw gezicht spuiten? Stevige tieten heb ik en daar kan goed een kloppende pik tussen voor tietneuken. Ik wil jouw pik niet alleen voor tietneuken want mijn kutje wil druipen door jou pik. Ik kan spuitend klaar komen en ik wil al mijn geilsappen op jouw gezicht spuiten. Wat een geile wensen maar lekker is het en nu nog de man die dit wil.
Dating met wulpse dame
JadeMm (38)
★★★★★
Geil wijfie wil je zaad. In mij heb je een vrouw die, als ze de kans krijgt, pijpt waar je bent. Of het nu onder het rijden is, ik je een pashokje intrek, onder je bureau. Noem het maar op. Jij bent een leuke sportieve man die zijn zaad wel wil opsparen voor mij.
Daten met mooie dame
Zornitza (36)
★★★★☆
Mooie brunette met heerlijk lichaam. Wil jij komen over mijn geile tietjes? of neuk je me liever in me krappe kutje? Noem het maar dan gaan we kijken of we het allemaal kunnen doen bij ons afspraakje.
Neuken met hete dame
Piekertje (35)
★★★★★
Reislustige alleenstaande moeder wilt niet meer alleen op re Heb jij er geen probleem mee dat ik al een leven voor mijn scheiding had? Misschien heb je zelf ook wel een rugzakje? Dan denk ik dat wij zeker moeten kennismaken. Ik sta voor veel open, van vriendschap tot relatie dus shoot me. Wel graag een betrouwbare, eerlijke en vrolijke man. Houden van humor is voor mij belangrijk.
Afspraakje met mooie dame
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates