Gratis Aanmelden

Naaien met mooie oma

ikzoekeentoyboy (55)

De jacht op mijn toyboy Ik zoek een toyboy. Een lekkere "jongere" gozer voor erbij. Discretie is mijn grootste eis!!

Maak contact met haar
  1. Naam: ikzoekeentoyboy
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Drachtstercompagnie
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met mooie oma ikzoekeentoyboy van 55 uit Drachtstercompagnie, Friesland
CJ (35)
★★★★★
Hou je ook van uitdagingen? Ik heb een sterke kinderwens en helaas kom ik die leuke man maar niet tegen dus ik probeer het lot een handje te helpen. Ben jij een lieve man met humor die geen bindingsangst heeft? Reageer dan snel! PS: als je bezet bent, of een hekel aan kinderen hebt, reageer dan maar lekker niet.
Afspraakje met single dame
Gwinnie (31)
★★★★★
Ik ben geil, jij ook? Ben jij die onbekende man, het liefste wel vrijgezel. Met lekkere grote handen en een fantasie waar je u tegen zegt? Ik wil jou ontmoeten, samen kijken hoe geil we het kunnen hebben samen!
Dating met wulpse dame
Gianien (32)
★★★★★
Neem jij het over van me? Jaren sta ik droog en daar weet jij wel lekker op in te spelen. Lekkere fijne seks en vooral het werk van me overnemen. Wat die vinger in mijn kut, dat is lekker maar wel saai natuurlijk!
Afspraakje met lekkere dame
Satisfier09 (30)
★★★★★
Ik zorg dat je aan je trekken komt Heb je zin in sex met de lekkerste ebony dame met grote borsten en redelijke kont. Ik weet wat mannen lekker vinden en alles aan mij is echt. Gebruik geen botox of implantaten. Puur natuur, dat is wat jullie toch uiteindelijk het lekkerste vinden
Dating met single dame
BabetteBoobs (32)
★★★★☆
Hou je van borsten? Heerlijk vind ik ze.. en zit er ook graag aan! Ze worden ook heel gevoelig als ik opgewonden ben. Ja, ik heb het over mijn borsten! Stuur jij nou is een leuk bericht dan zal ik ze laten zien!
Dating met lieve dame
Trixxii (39)
★★★★☆
Welk restaurant? Ik heb nu de eerste stap genomen en ik hoop dat jij de tweede zal zetten en we snel tegenover elkaar zullen zitten in een leuk restaurant
Afspreken met hete dame
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates