Gratis Aanmelden

Daten met wulpse dame

Kellyliefste (41)

Ben jij die dominante man de ik zoek? Ik hou wel van dominante mannen. Mannen die mij vertellen wat ze lekker vinden, wat ik moet doen om ze lekker en geil te maken. Ik vind het gewoon fijn als een man de baas is!

Maak contact met haar
  1. Naam: Kellyliefste
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Rohel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met wulpse dame Kellyliefste van 41 uit Rohel, Friesland
Afstandsrelaty (34)
★★★★☆
Zijn er hier ook stoute mannen aanwezig? Ik heb een super leuke vriend, alleen woont hij ver weg.. Erg jammer want ik ben wel echt gek op hem. 1 voordeel heeft het wel, ik kan doen en laten wat ik wil :-) En aangezien ik geen zin heb om elke keer weer weken zonder seks te zitten heb ik me hier aangemeld.
Naaien met single dame
SexBombje (33)
★★★★★
Wie heeft er zin te neuken? Lekkere mannen, waar zijn jullie? Ik heb zin in een lekkere piemel. Wie bied zich aan???
Neuken met sexy dame
nooitmonogaam (34)
★★★★☆
Ik wil in de avonden geneukt worden Ik heb het meerdere malen geprobeerd.. maar ik kan het gewoon echt niet. Ik zie mannen echt als een lust object. Wel hou ik veel van mijn vriend. Ik wil dus ook niet dat die relatie stopt. Ik zoek alleen iemand waar ik af en toe sex mee kan hebben.. gewoon om er zo voor te zorgen dat ik er weer een tegenaan kan!! Ik weet zeker dat het mijn relatie zal verbeteren in ieder geval mijn gevoel.. en nee.. ik voel me dan ook niet schuldig.. ik heb juist het gevoel dat ik mijn relatie aan het redden ben.. Kortom.. ik zoek een leuke, lekkere en geile vent die af en toe met mij kan en wil afspreken voor een heerlijk neuk-partij. Mijn vriend doet nachtwerk dus ik zou in de avonden nachten kunnen afspreken...
Afspreken met lieve dame
RyanJ (38)
★★★★★
Laten we een praatje maken en er zo achter zien te komen of Jij kan ook erg genieten van een drankje, speelt graag Darts en zou zeker graag met mij willen flirten in een knusse gezellige kroeg.
Afspreken met lekkere dame
ieelskee (33)
★★★★☆
Ik wil wel weer eens verwend willen worden. Jou maakt het niet uit, dat ik samenwoon, als jij een vrouw leuk vindt ga je er gewoon voor.
Sex met lieve dame
Wachtnogeven (34)
★★★★☆
Samen los gaan? Ik heb echt zo'n behoefte aan aandacht, heerlijke seksuele aandacht. Wie wil mij lekker neuken? En sta je ook voor veel open? Wil graag meer gaan experimenteren, heb jij daar ook behoefte aan?
Naaien met lieve dame
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates