Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere gilf

Jeemmah (47)

Leuke sportieve gescheiden vrouw op zoek naar een alleenstaa Ik ben heel gehecht aan mijn afhankelijkheid en dat is de reden waarom ik niet met een man samen wil leven. Ik wil niet meer trouwen en dat is wat een man ook behoort te weten. Ik heb geen kinderen, maar een man met kinderen is welkom!

Maak contact met haar
  1. Naam: Jeemmah
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Noordhorn
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met lekkere gilf Jeemmah van 47 uit Noordhorn, Groningen
Margje79 (38)
★★★★☆
Lieve en gezellige vrouw zoekt leuke relatie Een gezellig type, lekker sociaal. Die houdt van een goed gesprek of een uitje maken. Het hart op de goede plek en het belangrijkste is dat jij ook op zoek bent naar iets serieus.
Afspreken met geile dame
TamiraX (32)
★★★★★
Ik zoek een geile man die mij flink laat genieten;) Ik zoek een lekkere geile vent die mij eens flink kan verwennen en waar ik nog heel lang van na kan genieten dus geen pussy maar een geile man met echte ballen die weet hoe hij mij zo geil kan krijgen dat het er daarna nog lang en super heet aan toe gaat.
Naaien met rijpe dame
Annabeltje (35)
★★★★☆
Samen experimenteren? Al mijn vriendinnen zijn al wat stapjes verder gegaan in de sekswereld. Ik geniet van hun verhalen maar helaas heb ik zelf nog niet mogen experimenteren. Ik wil nog van alles ervaren, nu nog een man die daar ook voor open staat?
Neuken met wulpse dame
Alleta (36)
★★★★☆
Ik heb wel een kamertje vrij. Heb al een hoop gekke dingen gezien met mijn werk, de hotels zijn natuurlijk nooit saai. Een stiekeme fantasie is dat ik met jou een kamertje pak en ons even goed daar in gaan uitleven. Maak jij mijn fantasie werkelijkheid?
Afspraakje met hete dame
Manontje82 (36)
★★★★☆
Hebben we een deal? Zijn er mannen die wel van likken houden en die mij eens klaar willen likken?. In ruil daarvoor zorg ik ook dat jij lekker klaarkomt. Voor wat hoort wat toch? ;) Ik zoek een knappe maar verdomde geile man!
Sex met mooie dame
Marnke (37)
★★★★☆
Een man die vriendelijk en vrijgevig is! Iemand met de goede eigenschap om goed met anderen om te gaan. Een man die aardig en lief is.
Daten met geile dame
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates